Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena PlusArt.nr: 2970642

Gardena
Tryckspruta
5 l
Beskrivning
Art.nr: 2970642
Bekväm tryckspruta på 5 liter för växtskötsel med stråle med vid räckvidd. Lämpar sig för riktad behandling av växter, buskar och fruktträd.
Prisjakt
PriceRunner
597 kr
Inkl. moms

Estimerat 12-14 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2970642
Bekväm tryckspruta på 5 liter för växtskötsel med stråle med vid räckvidd. Lämpar sig för riktad behandling av växter, buskar och fruktträd.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA Plus är en tryckspruta på 5 liter som lämpar sig för riktad behandling av växter, buskar och fruktträd. En viktig funktion är den praktiska extra öppningen med 3-i-1-funktion som används för enkel påfyllning, dosering av växtskyddsprodukter och tömning – lika enkelt som en vattenkanna. När 5 l-sprutflaskan har fyllts med vätska byggs trycket upp genom att det ergonomiskt utformade och breda D-handtaget pumpas uppåt och nedåt. Denna rörelse, i kombination med enhetens stabila stöd, garanterar en stadig position.

När du lyfter sprutan är det praktiskt att använda det andra handtaget, och de vadderade bärremmarna är bekväma när du bär den. Användaren kan välja mellan flera sprutalternativ med den teleskopiska sprinklerstaven, det vinklade munstycket och det platta sprutmunstycket. Sprinklerstaven kan förlängas för ökad räckvidd. Sprutmunstycket kan vinklas och ger en sprutstråle eller vattendimma, och det platta sprutmunstycket gör det lättare att nå trånga platser. Den bifogade broschyren innehåller recept på egna organiska blandningar för naturligt växtskydd, gödning och skydd mot skadeangrepp. Ett tillhörande nylonfilter för filtrering av blandningarna ingår också.
  • Påfyllningsnivån kontrolleras enkelt genom synremsan
  • Slangen stuvas enkelt undan genom att lindas runt det andra handtaget
  • För riktad behandling av växter, buskar och fruktträd
  • Öppning med 3-i-1-funktion: enkel påfyllning, dosering av växtskyddsprodukter och tömning
  • Trycket byggs upp genom att pumpa D-handtaget uppåt och nedåt
  • Sprinklerstaven kan förlängas för ökad räckvidd och har två inställningar: vattendimma eller sprutstråle
  • Platt sprutmunstycke för att nå ytor även i trånga utrymmen

Leveransomfattning

  • 1 st Nylonfilter
  • Recept på växtbehandling

Specifikationer

EAN 4078500052467

Rekommenderat