08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena ComfortArt.nr: 2811349

Gardena
Växtskyddsspruta
5 l
Beskrivning
Art.nr: 2811349
Växtskyddsspruta med kapacitet på fem liter, avsedd för bekämpningsmedel, gödningsmedel och riktad omsorgsfull bevattning. Munstycket kan regleras steglöst från fin dimma till hård stråle.
737.50 kr
Inkl. moms
Skickas inom 2-3 dagar
Beskrivning
Art.nr: 2811349
Växtskyddsspruta med kapacitet på fem liter, avsedd för bekämpningsmedel, gödningsmedel och riktad omsorgsfull bevattning. Munstycket kan regleras steglöst från fin dimma till hård stråle.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Egenskaper
Gardena Comfort är en växtskyddsspruta med kapacitet på fem liter, avsedd för bekämpningsmedel, gödningsmedel och riktad omsorgsfull bevattning. Munstycket kan regleras steglöst från fin dimma till hård stråle. Kommer med stor, praktisk öppning som gör det enkelt att fylla på och blanda vätskor. Trycksprutan är utrustad med en formstabil och robust behållare som klarar ett högt tryckmotstånd och har en fingradig och lättläst nivåindikering. Gjutna fötter ger enkel pumpning och säkerställer stabilitet även på ojämna underlag.


Utformad för maximalt tre bars tryck och med en säkerhetsventil som snabbt löser ut om det behövs av säkerhetsskäl. Det smarta vinklade munstycket är särskilt lämpligt vid besprutning av undersidan av blad. Axelbandet med stoppning ger bekväm hantering även när du bär behållaren. Trycksprutan är utrustad med ett ergonomiskt D-handtag som underlättar pumpning, samt en praktisk avtryckare som kan låsas i på- eller av-läge.


Egenskaper
  • Tack vare den långa slangen kan du även nå högre växter enkelt och bekvämt
  • Mycket praktisk och bekväm att arbeta med i trädgården
  • Den fingraderade nivåindikeringen för optimala kvantiteter gör det enklare att blanda ogräsmedel eller gödningsmedel
  • Stabilt ställ för enklare pumpning även på ojämna underlag
  • Stor fyllningsöppning
Tekniska data

EAN 4078500086905

Garanti
Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.
Rekommenderat

Vi använder oss av cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.