Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Habanero BBQ Kamado PicknickArt.nr: 3103929

Habanero BBQ
Kolgrill
XS, svart, 27 cm
Beskrivning
Art.nr: 3103929
Den minsta kamadogrillen hos Habanero, tillverkad av värmetålig keramik och förstklassigt rostfritt stål. En perfekt storlek för båten, husbilen eller som komplement till de större Habanero-grillarna.
Prisjakt
PriceRunner
2 999 kr
Inkl. moms

Estimerat 5-6 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3103929
Den minsta kamadogrillen hos Habanero, tillverkad av värmetålig keramik och förstklassigt rostfritt stål. En perfekt storlek för båten, husbilen eller som komplement till de större Habanero-grillarna.

Produktinformation

Egenskaper

Habanero Kamado Picknick är den minsta kamadogrillen hos Habanero, tillverkad av värmetålig keramik och förstklassigt rostfritt stål. En perfekt storlek för båten, husbilen eller som komplement till de större Habanero-grillarna. Tack vare designen är det enkelt att att styra temperaturen i kamadogrillen och den ger en jämn värmespridning under hela tillagningstiden.

Konstruktion som behåller värmen
Att kamadogrillen är tillverkad av keramik gör att den är lämpad att använda året om, även på vintern tappar den inte temperaturen när det är kallt ute. Keramiken gör även att denna kamadogrill aldrig blir särskilt het på utsidan, vilket minskar risken för att bränna sig under matlagningen. Kamado Picknick är ett perfekt val för att ha en grill i båten eller husbilen. En grill som lyfter fram smakerna på grillfavoriterna och möjliggör tillfällen att utforska och testa nytt.

Tillagningstekniker
Tack vare designen och skorstenseffekten så värms kamadogrillen upp väldigt snabbt och det är enkelt att antingen steka/grilla någonting väldigt hett eller använda grillen som en stenugn, perfekt för att baka pizza eller bröd. Det är också av den anledningen som det krävs väldigt lite kol för att få upp och behålla en stabil önskad temperatur. Det går att baka allting som vanligtvis skulle bakas i en vanlig ugn, allt från pizza till dessertpajer och bröd. Habanero Kamado passar även perfekt för rökning, med ved, flis eller träspån. Det är bara att minimera luftintaget när grillen uppnått önskad temperatur och enkelt tillsätta t.ex. rökspån eller träflisor genom att öppna det lättåtkomliga intaget på framsidan. Denna metod används oftast till lite tuffare kött som tillagas långsamt på låg värme t.ex. pulled pork, bringa eller revben.

Låg förbrukning av kol
Åtgången av kol i en Habanero Kamado är låg och det går även utmärkt att strypa lufttillförseln för att släcka glöden helt och då kunna återanvända den slocknade kolen vid ett senare tillfälle.
  • 75° till 450°
  • Grillyta 27 cm
Tekniska data 
Vikt22 kg
Dimensioner54×55×55 cm
BränsleKol
FärgSvart

Specifikationer

Färg Svart

EAN 7350007430014

Rekommenderat