Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Norwesco 420212Art.nr: 3027352

Norwesco
Skyddstimer
flatstift, 230V/25A
Beskrivning
Art.nr: 3027352
Norwescos Spistimers säljs i kompletta satser med allt som behövs för en fungerande lösning. Spistimerarna är både lätta att installera och framför allt lätta att använda.
Prisjakt
PriceRunner
6 095 kr
Inkl. moms

Beräknat 2024-04-22 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3027352
Norwescos Spistimers säljs i kompletta satser med allt som behövs för en fungerande lösning. Spistimerarna är både lätta att installera och framför allt lätta att använda.

Produktinformation

Egenskaper

Norwescos Spistimers säljs i kompletta satser med allt som behövs för en fungerande lösning. Spistimerarna är både lätta att installera och framför allt lätta att använda. När spistimern startats/aktiverats så fungerar spisen precis som vanligt. Spistimerns återstående tid visas tydligt på den lättavlästa displayen som placeras på väggen bredvid spisen. Om spisen inte stängs av före timertiden går ut så bryter spisvakten strömmen till spisen, på så sätt undviks bränder som orsakas av att spisen glömts på av misstag. Vissa modeller har även s.k. värmevakt som komplement till spistimern, denna ökar skyddet ytterligare. Värmevakten känner av värme på spisens häll och bryter strömmen till spisen om den upptäcker temperaturer som är farligt höga. Detta skyddar mot brand genom överhettning, exempelvis matolja som kan fatta eld om den överhettas. När spistimern är installerad men inte startad/aktiverad är strömmen till spisen bruten. Det gör att spisen inte kan slås på av misstag exempelvis av ett barn som råkar vrida på ett spisvred. Det fungerar som ett spisvredslås och gör att produkten lämpar sig särskilt bra på exempelvis daghem och i familjer med småbarn. För att kunna använda spisen startar/aktiverar användaren spisvakten med knappen på displayenheten som sitter på väggen bredvid spisen, displayen visar då återstående tid. Spisen används sen som vanligt.

Specifikationer

EAN 7394438202123

E-nummer 1340086

Rekommenderat