Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Byron DBY-23521Art.nr: 3089848

Byron
Dörrklocka
trådlös, visuellt larm
Beskrivning
Art.nr: 3089848
Byron DBY-23521 är en trådlös dörrklocka med visuellt larm och en lång trådlös räckvidd på upp till 175 meter. Vill du både se och höra när någon ringer på din dörr? Det kan du med Byron DBY-23521.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 3089848
Byron DBY-23521 är en trådlös dörrklocka med visuellt larm och en lång trådlös räckvidd på upp till 175 meter. Vill du både se och höra när någon ringer på din dörr? Det kan du med Byron DBY-23521.

Produktinformation

Egenskaper

Byron DBY-23521 är en trådlös dörrklocka med visuellt larm och en lång trådlös räckvidd på upp till 175 meter. Vill du både se och höra när någon ringer på din dörr? Det kan du med Byron DBY-23521. Detta kit innehåller en dörrtryckknapp med LED-indikering och en designdörrklocka med multi-LED-belysning. Dörrklockan har en ljudlös funktion, vilket är idealiskt när barnet sover och din familj vill vila utan att bli störd. När någon trycker på tryckknappen anger LED-indikatorn att knappen trycks in. Den snyggt utformade dörrklockan är en bärbar dörrklocka. Tack vare dess trådlösa räckvidd på 175 meter kan du enkelt ta med dig dörrklockan vart som helst i huset. På så vis missar du inte någon besökare.

Helt anpassningsbar
Dörrklockan kan ställas in helt efter dina önskemål. Välj önskad melodi från 8 alternativ och ställ in volymen. 85 dB-volymen kan justeras till 4 ljudnivåer, 25 %, 50 %, 75 % eller 100 %. När du har småbarn är denna dörrklocka perfekt då den även har ett ljudlöst läge. Den är då tyst när någon ringer på dörren, men multi-LED-indikatorn börjar istället blinka. Dörrklockan väcker ingen, men du vet ändå att någon ringer på dörren.

Enkel installation
Detta kit drivs enbart av batterier och du behöver därför inte tänka på kablar eller vägguttag, vilket gör den mycket enkel att installera. Med det medföljande 3M-tejpen kan du enkelt placera den vattentåliga tryckknappen vid alla slags dörrar eller portar. Den trådlösa dörrklockan kan placeras var som helst i huset. På bara några sekunder installerar man snabbt och enkelt både tryckknappen och dörrklockan. Dörrklockan kan enkelt kompletteras. Vill du ha en tryckknapp på din bakdörr så att du kan ringa på även där? Byron BDY-tryckknappar kan anslutas till alla dörrklockor. Olika melodier kan väljas på insidan av tryckknappen för de olika dörrarna, så att du vet när någon ringer på ytterdörren eller bakdörren. Du kan dessutom köpa en extra mottagare. Det är praktiskt för till exempel ovanvåningen.
  • Bärbar mottagare och 175 meters räckvidd
  • Både låter och syns när någon ringer på
  • Kan ställas in på tyst läge, exempelvis när barnen sover
  • Välj bland 8 melodier och justera volymen i 4 steg
  • Den bärbara dörrklockan kan placeras överallt
  • IP44-klassad tryckknapp
  • Enkel installation

Leveransomfattning

  • 1 styck tryckknapp
  • 1 styck batteridriven dörrklocka (mottagare)
  • 1 styck dubbelhäftande tejp
  • 1 styck CR2032-batteri
  • 1 styck bruksanvisning
Tekniska data 
Antal melodier8
Räckvidd175 m
Blinkande LED (flerfärg)Ja
Ljudlöst alternativJa
Indikering av svagt batteriJa
LED-indikering på knappJa
VolymkontrollJa
Volymnivåer4
Decibel85 dB
IP-klassning, tryckknappIP44
Frekvens433 MHz
MicroUSB-anslutningJa
Antal dörrtryckknappar (sändare) som går att parkoppla6
Strömkälla dörrklocka (mottagare)Batteri
Strömkälla tryckknappBatteri, CR2032
KompabilitetByron BY-serien

Specifikationer

Valbar ringsignal Ja

Räckvidd 175 m

Trådlös Ja

EAN 8711658441900

Rekommenderat