Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Baby Dan Guard MeArt.nr: 3089829

Baby Dan
Säkerhetsgrind
vit
Beskrivning
Art.nr: 3089829
Baby Dan Guard Me är en säkerhetsgrind som automatiskt fälls tillbaka när den öppnats. Guard Me passar perfekt till öppningar där det inte finns plats för en traditionell grind.
Prisjakt
PriceRunner
1 242 kr
Inkl. moms

Beräknat 2024-04-30 från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3089829
Baby Dan Guard Me är en säkerhetsgrind som automatiskt fälls tillbaka när den öppnats. Guard Me passar perfekt till öppningar där det inte finns plats för en traditionell grind.

Produktinformation

Egenskaper

Baby Dan Guard Me är en säkerhetsgrind som automatiskt fälls tillbaka när den öppnats. Guard Me passar perfekt till öppningar där det inte finns plats för en traditionell grind. Den är dessutom nästan osynlig när den inte används. Guard Me är en extremt flexibel grind som passar till de allra flesta öppningar (både smala och breda). Guard Me kan monteras inuti eller utanför en dörrkarm, likväl upptill och nertill i en trappa.

Grinden kan öppnas med en hand av en vuxen person. Ett smart 2-stegslåssystem gör att ett barn inte själv kan öppna grinden. Det är väldigt enkelt att montera Guard Me. Det följer med en avståndsbricka som man monterar grindens beslag på och när man satt upp dem är det bara panelerna som skall fästas. Grinden täcker öppningar på 64,5-89 cm om den monteras inne i en dörrkarm (113,5 cm med förlängare - medföljer ej). Om den monteras utanför en dörrkarm täcker den öppningar på 55-79,5 cm. Guard Me är 100% PVC-fri och överensstämmer med den senaste säkerhetsstandarden.

Baby Dans grindar är tillverkade i Danmark och är av yttersta kvalitet. Enheten är testad och godkänd enligt EN 1930:2011.

Observera:
  • Om BabyDan Guard Me monteras på insidan av en dörrkarm passar den till öppningar på 64,5–89 cm.
  • Om BabyDan Guard Me monteras på utsidan av en dörrkarm passar den till öppningar på 55–79,5 cm.
  • Vid montering högst upp i en trappa måste det vara minst 9 cm från grindens väggbeslag till kanten på det översta trappsteget.
  • Den här produkten är en väggmonterad säkerhetsgrind som måste monteras med skruvar i en vägg eller dörrkarm för korrekt och säker montering. Skruvar för trä medföljer i förpackningen.
  • Vid installation på en vägg med golvlister krävs en distans på väggen som är minst lika tjock som golvlisterna för korrekt och säker installation.
  • En av de utmärkande funktionerna hos BabyDan Guard Me är den automatiska hopvikningsmekanismen
  • Nästan osynlig när den inte används
  • Lätt att använda med bara en hand
  • Inga skadliga material – fri från PVC
  • När du öppnar grinden viks den automatiskt ihop och skapar en bred öppning för enkel passage
  • När grinden är stängd utgör den en solid barriär med ett rent, enkelt och modernt utseende
Tekniska data 
Mått72 x 14 x 10 cm
FärgVit
MaterialABS-plast, PA6, TPU och stål (innehåller ej PVC)
MonteringstypVäggmonterad
Minsta öppningsmått55 cm
Största öppningsmått89 cm
SäkerhetsstandardEN 1930 :2011

Specifikationer

EAN 5705548029821

Rekommenderat