Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Victor Multi-KillArt.nr: 3064563

Victor
Musfälla
elektrisk
Beskrivning
Art.nr: 3064563
Victor Multi-Kill är en musfälla som kan döda upp till 150 möss per uppsättning batterier, och kan förvara upp till tio döda möss per gång. Fällan är väldigt lätt att använda, bara beta, ställ ut och sätt på.
Prisjakt
PriceRunner
1 770 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-10 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3064563
Victor Multi-Kill är en musfälla som kan döda upp till 150 möss per uppsättning batterier, och kan förvara upp till tio döda möss per gång. Fällan är väldigt lätt att använda, bara beta, ställ ut och sätt på.

Produktinformation

Egenskaper

Victor Multi-Kill är en musfälla som kan döda upp till 150 möss per uppsättning batterier, och kan förvara upp till tio döda möss per gång. Fällan är väldigt lätt att använda, bara beta, ställ ut och sätt på. När du betar, var noga med att inte lägga någon bete direkt på metallplåtarna, eftersom det kommer att ge systemet fel signaler. Ett grönt ljus blinkar en gång för att indikera att fällan fungerar ordentligt. Det finns två sätt som musfällan nollställs på. Mössen klättar upp i en av två trappor för att nå Shock N’Drop Chamber™ där betet och metallplattorna är placerade. Inuti håller de avfasade facken musen på plats när den går på metallplåtarna för att nå betet. Denna kontakt utlöser en elstöt som dödar musen. Facket roterar automatiskt för att lägga ner musen i samlingslådan och återställer sig själv för nästa mus. Lampan ovanför strömbrytaren blinkar grönt i upp till sju dagar för att indikera fångst. Ett gult ljus blinkar när samlingslådan är full och ett rött ljus blinkar för att meddela dig när du ska byta batterierna. För att tömma fällan, skjut bara ut samlingslådan och töm fällan direkt i soptunnan. Fällan använder inga kemikalier eller gifter och har en inbyggd säkerhetsbrytare som automatiskt stänger av fällan när locket öppnas. Victor Multi-Kill är godkänd av Naturvårdsverket.
  • Elstöt som dödar mössen på några sekunder
  • Slipp se och ta i det döda skadedjuret
  • Dödar 10 möss per inställning
  • Dödar 150 möss per uppsättning 4 C-batterier
  • 100% dödlighet
  • Automatisk omladdning efter fångst
  • Endast avsedd för torra inomhusmiljöer

Specifikationer

EAN 072868694424

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat