Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena AquaRoll L Easy MetalArt.nr: 2970443

Gardena
Slangvagn
med 30 m Classic-slang, 3/4"
Beskrivning
Art.nr: 2970443
Robust slangvagn som tål höga belastningar i trädgården. Möjliggör utrymmesbesparande förvaring av trädgårdsslangen och är bekväm att använda. Med Classic-slang på 30 m x 19 mm med Gardenas originalsystemdelar och sprutmunstycke.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2970443
Robust slangvagn som tål höga belastningar i trädgården. Möjliggör utrymmesbesparande förvaring av trädgårdsslangen och är bekväm att använda. Med Classic-slang på 30 m x 19 mm med Gardenas originalsystemdelar och sprutmunstycke.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA AquaRoll L Easy Metal är en extra stadigt och robust slangvagn som tål höga belastningar i trädgården. Vagnen möjliggör utrymmesbesparande förvaring av trädgårdsslangen och är bekväm att använda. Slangen kan rullas upp med hjälp av den ergonomiska metallveven med mjuka plastkomponenter och den stadiga slangstyrningen. Tack vare den vikbara foten kan den inte längre tippa. Även dess speciella form och synligt höga placering av hjulen stöttar slangvagnens stabilitet. För utrymmesbesparande förvaring viks foten enkelt ner, handtaget sänks ner och veven fälls in. AquaRoll L Easy Metal-paketet är klart att användas och inkluderar en 30 m Classic-slang med en diameter på 19 mm, GARDENAs originalsystemdelar och sprutmunstycke.
  • Särskilt utformad utfällbar fot för bättre stabilitet - underlättar bevattningsarbetet eftersom slangvagnen stannar kvar på plats även när du drar i slangen
  • Den robusta metallvindan med en kraftig skiva ger hög hållbarhet och stabilitet
  • Slangstyrningen i den stabila metallramen ovanför rullen säkerställer att slangen rullas upp jämnt utan att du behöver styra den för hand
  • Tillförlitlig upplindning och utrymmesbesparande förvaring med hopfällbar metallvev med mjuka plastdelar
  • Vinkelkopplingen på insidan av rullen förhindrar att slangen böjs - garanterar maximalt vattenflöde
  • Droppskyddet förhindrar att vatten läcker ut efter användning eller under transport av slangvagnen
  • Innovativt frostskydd för längre hållbarhet

Leveransomfattning

  • 1 styck Classic-slang, 30 m (3/4")
  • 1 styck Sprutmunstycke
Tekniska data:
Slanglängd30 m
Slangdiameter13 mm
Max. kapacitet60 m 13 mm (1/2"), 50 m 15 mm (5/8"), 35 m 19 mm (3/4")

Specifikationer

EAN 4078500046343

Garanti

Läs på om garanti från GARDENA
GARDENA erbjuder en särskild garanti på vissa av sina produkter. Läs mer om vad som gäller för just din produkt på GARDENA:s hemsida. Notera att garantier kan skilja sig åt mellan produkter och beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat