08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena Classic 3000/4 EcoArt.nr: 2970351

Gardena
Hydroforpump
Beskrivning
Art.nr: 2970351
Hydroforpump med en effekt på 650 W och en maximal leveranskapacitet på 2 800 l/h, som gör det enkelt att spara energi. Den distribuerar billigt regnvatten, från t.ex. regntunnor, brunnar eller cisterner, till ditt hus och din trädgård helt automatiskt
3140.00 kr
Inkl. moms
Skickas inom 2-3 dagar
Beskrivning
Art.nr: 2970351
Hydroforpump med en effekt på 650 W och en maximal leveranskapacitet på 2 800 l/h, som gör det enkelt att spara energi. Den distribuerar billigt regnvatten, från t.ex. regntunnor, brunnar eller cisterner, till ditt hus och din trädgård helt automatiskt
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Egenskaper
GARDENA Classic 3000/4 Eco är en hydroforpump med en effekt på 650 W och en maximal leveranskapacitet på 2 800 l/h, som gör det enkelt att spara energi. Den distribuerar billigt regnvatten, från t.ex. regntunnor, brunnar eller cisterner, till ditt hus och din trädgård helt automatiskt. Till exempel kan du använda vatten från hydroforpumpen för att spola toaletten, till din tvättmaskin eller för bevattning av din trädgård. Beroende på olika vattenbehov slås hydroforpumpen av och på automatiskt och är därmed väldigt billig i drift. Även eco-läget med steglös justering sparar upp till 15 % energi jämfört med normal drift. Det gör det skonsamt för både din plånbok och för miljön. Skulle en pump bli överhettad när vätskeflödet minskar finns det ett överhettningsskydd genom en automatisk frånslagsfunktion.

Den stora tanken på 24 liter är underhållsfri i 5 år. Under denna tid behöver membranet inte bytas ut och luften inte fyllas på. GARDENA hydroforpump har ett inbyggt seriemonterat förfilter som skyddar pumpenheten mot smuts och sand. Dessutom har den en backventil, vilket betyder att den enkelt kan bli driftklar. Den stora fyllningsöppningen och luftningsventilen säkerställer en snabb och problemfri driftstart. Självsugsfunktionen är optimerad tack vare backventilen med manuell justering. Dessutom övervakar ett överhettningsskydd den kontinuerliga och problemfria driften av den underhållsfria kondensatormotorn. Töm pumpen med hjälp av avtappningsskruven innan den första frosten.

Med sin välkonstruerade teknik, sina material i toppkvalitet och sin kompakta, utrymmesbesparande design vinner hydroforpumpen många kunders förtroende. Manometern och tryckvakten är inbyggda, vilket sparar plats och ger ett rent intryck. Saltvatten, aggressiva och lättantändliga substanser samt livsmedel får inte användas i pumpen. Som tillbehör från GARDENA finns fjädermonterade gummifötter som gör att hydroforpumpen går ännu tystare (ingår ej).
  • Eco-läget med steglös justering sparar upp till 15 % energi jämfört med normal drift
  • Automatisk frånslagsfunktion: Det blir inga skador om pumpen överhettas
  • Tanken är underhållsfri i 5 år: Inget byte av membranen, luft behöver inte fyllas på
  • Tillförlitlig och intelligent teknik sparar pengar och gör installationen ännu enklare
  • Manometern och tryckvakten är inbyggda, vilket sparar plats
Tekniska data: 
Effekt650 W
Max. leveranskapacitet2800 l/h
Max. tryck4 bar
Max. självsug8 m
Max. tryckhöjd head40 m
Max. vätsketemperatur35 °C
Kabellängd1.5 m
Typ av strömkabelH05 RNF
Elektrisk skyddsklassIP X4
Vikt14 kg
Tekniska data

EAN 4078500175302

Rekommenderat

Vi använder oss av cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.