Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena Classic 6030Art.nr: 2970210

Gardena
Bevattningsstyrsystem
Beskrivning
Art.nr: 2970210
Bevattningsstyrsystem avsett för automatisk styrning av större bevattningssystem. Vanligtvis för bevattningssystem som poppar upp, t.ex. GARDENA sprinklersystem.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2970210
Bevattningsstyrsystem avsett för automatisk styrning av större bevattningssystem. Vanligtvis för bevattningssystem som poppar upp, t.ex. GARDENA sprinklersystem.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA Classic 6030 är ett bevattningsstyrsystem avsett för automatisk styrning av större bevattningssystem. Vanligtvis för bevattningssystem som poppar upp, t.ex. GARDENA sprinklersystem. Classic bevattningsstyrsystem 6030 passar utmärkt när vattenmängden inte är tillräcklig för att hela systemet ska kunna användas samtidigt - vanligen när det består av flera bevattningssystem. När olika växtområden har skilda bevattningsbehov styr den de enskilda bevattningsintervallen per kanal vilket möjliggör enskild och optimal bevattning.

Classic Bevattningsstyrsystem 6030 är utformat för att kunna ansluta upp till sex bevattningsventiler 24 V (artikelnr 1278-20). För flexibel bevattningsprogrammering där det går att spara upp till tre program per ventil. Veckodag och bevattningscykel kan väljas individuellt, varaktigheten kan ställas in mellan 1 minut och 3 timmar och 59 minuter samt justeras centralt från 0 - 200 %. Om det behövs kan du starta bevattningen manuellt. Den stora och tydliga displayen med användarhjälp gör det enkelt och intuitivt att skapa program.

Via huvudkanalen går det att ansluta GARDENA Pumpstyrsystem (artikelnr 1273-20) och därefter styra en pump som en alternativ vattenkälla. GARDENA Classic Bevattningsstyrsystem 6030 kan användas inomhus, t.ex. i garaget och på regnskyddade platser och har en kraftanslutning på 230 V.

För att försäkra dig om att bevattningsstyrsystemet är pålitligt och säkert kan du skydda dig mot spänningsbortfall via ett 9 V alkaliskt batteri (medföljer ej). Vid behov går det att ansluta GARDENA Regn- eller Jordfuktighetsgivare för vattensnål drift.

Specifikationer

EAN 4078500128407

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat