Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena PipelineArt.nr: 2970311

Gardena
Startpaket
för trädgårdsrörledning
Beskrivning
Art.nr: 2970311
Startpaket för trädgårdsrörledning som innehåller viktiga delar för praktisk tappning av vatten för hemmet eller trädgården. Startpaketet innehåller material för två tappställen och kan utökas efter behov.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2970311
Startpaket för trädgårdsrörledning som innehåller viktiga delar för praktisk tappning av vatten för hemmet eller trädgården. Startpaketet innehåller material för två tappställen och kan utökas efter behov.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA Pipeline är ett startpaket för trädgårdsrörledning som innehåller viktiga delar för praktisk tappning av vatten för hemmet eller trädgården. Du tappar vatten lika enkelt som du får elektricitet från ett eluttag. Startpaketet innehåller material för två tappställen och kan utökas efter behov. Från en anslutningspunkt matas vattnet från tappen i anslutningsrör under marken. GARDENA anslutningsrör leder vattnet till de permanent installerade vattenkopplingarna. Därifrån kan du enkelt tappa vatten via en ansluten trädgårdsslang. Ett lock skyddar anslutningspunkterna och vattenkopplingarna från föroreningar när de inte används. Det sfäriska skyddet fälls in i anslutningspunkterna och vattenkopplingarna när det öppnas och är därmed inte i vägen när gräset ska klippas. Ett löstagbart filter förhindrar att föroreningar tränger in när locket öppnas. Den medföljande dräneringsventilen skyddar systemet under vinterhalvåret.

Innehållande
1 styck Profi Maxi-Flow System kopplingssats
1 styck anslutningspunkt
2 styck vattenkopplingar
1 styck T-koppling
3 styck kopplingar 25 mm x 3/4" med hongänga
1 styck T-koppling 25 mm x 3/4" med hongänga
1 styck dräneringsventil

Ytterligare material som krävs för installation: GARDENA Anslutningsrör 25 mm och trädgårdsslang 19 mm (3/4") i passande längd.
  • Startpaket som innehåller viktiga delar för praktisk tappning av vatten för hemmet eller trädgården
  • Vattenkopplingen är utrustad med en automatisk stoppkontakt så att inget vatten går förlorat när slangen kopplas bort
  • Det avtagbara filtret gör att föroreningar, till exempel löv och gräs, lätt kan tas bort från vattenanslutningen så att driften inte störs
  • Enkel användning: tryck helt enkelt upp det sfäriska skyddet, anslut slangen och bevattna, ta bort slangen och stäng skyddet

Specifikationer

EAN 4078500825504

Rekommenderat