08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Hellberg Xstream LDArt.nr: 2870386

Hellberg
Hörselskydd
Bluetooth, medhörning, hjälmfäste
Beskrivning
Art.nr: 2870386
Hörselskydd med hjälmfäste, aktiv medhörning och Bluetooth för musikstreaming. Den unika högtalardesignen ger en fantasktiskt ljudbild för den kräsne musiklyssnaren. Har aktiva medhörningsmikrofoner i varje kåpa som bland annat garanterar utmärkt riktningsuppfattning.
1500.00 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Beskrivning
Art.nr: 2870386
Hörselskydd med hjälmfäste, aktiv medhörning och Bluetooth för musikstreaming. Den unika högtalardesignen ger en fantasktiskt ljudbild för den kräsne musiklyssnaren. Har aktiva medhörningsmikrofoner i varje kåpa som bland annat garanterar utmärkt riktningsuppfattning.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Hellberg Xstream LD är ett hörselskydd med hjälmfäste som skyddar din hörsel medan du njuter av din favoritmusik, podcast eller ljudbok. Hörselskyddet ansluts via Bluetooth® till din mobiltelefon och låter dig streama ditt val av underhållning, och med den unika högtalardesignen får du en enastående bra ljudkvalitet för musiklyssning. En inbyggd talmikrofon gör att du kan ringa telefonsamtal utan att behöva plocka upp telefonen ur fickan och en bullerreducerande bommikrofon finns som tillbehör för dig som behöver tydligare samtalskvalitet vid höga bullernivåer.

OBS! Bommikrofon är ett tillbehör som inte ingår, utan köpes separat!

Till skillnad från de vanliga Xstream-hörselskydden från Hellberg, har Xstream LD aktiva medhörningsmikrofoner i varje kåpa som garanterar utmärkt riktningsuppfattning, erbjuder naturlig ljudåtergivning och gör att du kan höra samtal, varningssignaler och annan viktig information utan att kompromissa med ditt skyddsbehov.

Designad för musik
Xstream är utvecklad med musiklyssning i fokus och den utmärkta ljudkvaliteten uppnås med en unik högtalarkonstruktion, så att du kan njuta av musik i hörlursklass för första gången i ett hörselskydd.

Handsfree telefonsamtal i buller
Med den inbyggda talmikrofonen kan du ringa samtal medan du fortsätter med dina arbetsuppgifter. En bullerreducerande bommikrofon finns som tillbehör för att förbättra talkvaliteten när du arbetar i höga ljudnivåer.

Aktiv medhörning
Nivåberoende medhörnings-mikrofoner i varje kåpa håller dig medveten om din omgivning medan du fortfarande bär ditt hörselskydd. Kommunicera med dina kollegor, hör varningssignaler och andra viktiga ljud utan att kompromissa med din säkerhet och hörsel.

Vattentät
Xstream har testas enligt IP klass X4, vilket betyder att du kan använda produkten i kraftigt regn.

Röstassistent
Stöder Apple SIRI och Google Assistant. Aktivera funktionen på din telefon och kontrollera musikuppspelningen eller telefonsamtalet med din röst.

EPS-system (elektroniskt skyddssystem)
Begränsar ljudet genom högtalarna till en säker nivå på max. 82 dB.

Batterisparfunktion
Automatisk avstängning efter 4 timmars inaktivitet. Sparar batteriet om du glömt stänga av kåpan, när du lämnar arbetet etc.

Snabb och enkel hjälmmontering
Hörselskydd med hjälmfäste är det idealiska valet för alla jobb som kräver skydd för huvud och hörsel. Hörselskydden är utrustade med fästblad på 30 mm som gör att skydden monteras på hjälmen på bara några sekunder.
  • Vattentät (IPX4 - kraftigt regn)
  • Aktiv medhörning (nivåberoende mikrofoner)
  • Bluetooth® för streaming och telefonsamtal
  • Inbyggd talmikrofon - bommikrofon finns som tillbehör
  • 50 h streaming och 100h stand-by
  • Tryckknappskontroller

Leveransomfattning

  • 1 styck USB-laddkabel
  • 1 styck användarmanual med snabbstartsguide
  • 1 par vindkydd för medhörningsmikrofoner

Tekniska data

Bommikrofon kompatibelt Ja

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Radio Nej

Extern ingång Nej

EAN 7391441002498

Videoklipp

Rekommenderat