Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Hellberg SynergyArt.nr: 2870397

Hellberg
Hörselskydd
Bluetooth, medhörning och hjässbygel
Beskrivning
Art.nr: 2870397
Hörselskydd med hjässbygel, Bluetooth för telefonsamtal och streaming samt medhörning som säkrar att du hör dina kollegor och varningssignaler utan att behöva ta av dig hörselskydden. Perfekt för dig som förlitar sig på kommunikation via telefon i arbetet. Högkvalitativ mikrofon gör att din röst klart och tydligt, även i högljudda miljöer.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2870397
Hörselskydd med hjässbygel, Bluetooth för telefonsamtal och streaming samt medhörning som säkrar att du hör dina kollegor och varningssignaler utan att behöva ta av dig hörselskydden. Perfekt för dig som förlitar sig på kommunikation via telefon i arbetet. Högkvalitativ mikrofon gör att din röst klart och tydligt, även i högljudda miljöer.

Produktinformation

Egenskaper

Hellberg Synergy är ett hörselskydd med hjässbygel och Bluetooth för telefonsamtal och streaming av bland annat musik. Det perfekta hörselskyddet för dig som förlitar sig på kommunikation via telefon i arbetet. Med Synergy hörs din röst klart och tydligt, även i högljudda miljöer. Medhörningsmikrofonerna säkrar att du hör dina kollegor, varningssignaler och annan viktig information utan att behöva ta av dig hörselskydden.

Bluetooth
Bluetooth® erbjuder trådlös koppling till din mobiltelefon. Enkel uppstart och problemfri anslutning. Ta emot samtal och streama ditt val av underhållning utan att behöva kompromissa din säkerhet.

Brusreducerande bommikrofon
Den brusreducerande bommikrofonen möjliggör klar kommunikation även i extremt högljudda arbetsmiljöer. Den unika teknologin kombinerat med avancerade algoritmer i mjukvaran säkrar att du alltid hörs i mottagaränden, oavsett bakgrundljud.

USB-laddning
Batterierna laddas snabbt med den medföljande USB-laddkabeln. Anslut kabeln till en USB-strömkälla eller använd din mobiltelefonadapter för att ladda från ett vägguttag.

Aktiv medhörning
Nivåberoende medhörnings-mikrofoner i varje kåpa håller dig medveten om din omgivning medan du fortfarande bär ditt hörselskydd. Kommunicera med dina kollegor, hör varningssignaler och andra viktiga ljud utan att kompromissa med din säkerhet och hörsel.

AM/FM-radio
Med senaste generationens AM- och FM-radio för en exceptionell lyssnarupplevelse, även i områden med dålig mottagning.

3,5 mm AUX-uttag
Externa ljudkällor och enheter som exempelvis musikspelare eller tvåvägsradios kan anslutas via ljudingången på 3,5 mm. Endast för lyssningssyfte.

Sidetone-funktion
Vid kommunikation i högljudda miljöer tenderar vi att höja rösten då vi ej kan höra oss själva. "Sidetone"-funktionen gör att du kan höra din egen röst i headsetet, vilket hjälper dig att hålla din röst på en normal ljudnivå.

Adaptive Volume Control (AVC)
Justerar samtalsvolymen automatiskt baserat på omgivningens ljudnivå.
  • Bluetooth för anslutning av mobiltelefon - ta emot samtal eller streama musik
  • Aktiv medhörning håller dig medveten om din omgivning
  • 3,5 mm:s AUX-ingång för externa ljudenheter
  • Hörselskyddet kan användas i miljöer med temperaturer mellan -20 och +55°C
  • Högkvalitativ mikrofon gör att din röst hörs tydligt i vilka miljöer som helst - oavsett ljudnivå
  • Komfortabel hjässbygel med mjuk vaddering
  • Batterierna har en drifttid på upp till 62 timmar

Leveransomfattning

  • 2 stycken Uppladdningsbara AA-batterier
  • 1 styck USB-laddningskabel
  • 1 styck Stereo anslutningskabel
  • 1 par Vindskydd för medhörningsmikrofon
  • 1 styck Vindskydd för bommikrofon
  • 1 styck Bommikrofon

Specifikationer

Bommikrofon kompatibelt Ja

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Radio Ja

Extern ingång Ja

EAN 7391441001538

Recensioner

Rekommenderat