08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

3M Peltor WS Lite-ComArt.nr: KH15947

3M Peltor
Hörselskydd
med komradio, Bluetooth med hjässbygel
Beskrivning
Art.nr: KH15947
3M Peltor Lite-Com är ett hörselskydd med inbyggd komradio och Bluetooth för trådlös kommunikation med telefon. Kåpan har även medhörning och möjlighet att streama musik trådlöst. Bullerkompenserad mikrofon för tillförlitlig kommunikation, även i bullrig miljö.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: KH15947
3M Peltor Lite-Com är ett hörselskydd med inbyggd komradio och Bluetooth för trådlös kommunikation med telefon. Kåpan har även medhörning och möjlighet att streama musik trådlöst. Bullerkompenserad mikrofon för tillförlitlig kommunikation, även i bullrig miljö.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

3M™ Peltor™ WS Lite-Com™ headset är ett hörselskydd med en inbyggd kommunikationsradio och en Bluetoothlänk för trådlös anslutning till en mobiltelefon. Det gör att du inte missar inkommande telefonsamtal och du behöver inte avbryta arbetet för att prata i telefon även om du befinner dig i en bullrig miljö. Med WS Lite-Com kan du även lyssna på musik sparad i telefonen, lyssna på radio via webben eller musik via Spotify.

Inbyggd kommunikationsradio i headsetet
Peltor WS Lite-Com har en inbyggd kommunikationsradio i headsetet, med 8 kanaler på frekvensen PMR 446 MHz, som är licensfria i Europa. De pratar t.ex. direkt med våra Zodiac Freetalk Pro. Den maximala räckvidden på kommunikationsradion i WS Lite-Com är ca 2 km utomhus, med en högsta uteffekt på 200 mW. Kommunikationsradion kan användas helt "hands-free" när du aktiverat funktionen VOX (Voice Operated Transmission), som gör att radion börjar sända när du pratar i mikrofonen och sändningen avslutas när du slutar prata. Under tiden kan du fortsätta att arbeta utan att ta händerna från arbetet. Naturligtvis finns även en traditionell PTT (Push To Talk) då du trycker på en knapp på kåpan varje gång du ska prata.

Trådlösa telefonsamtal med Bluetooth
Med den inbyggda Bluetooth-länken kan WS Lite-Com anslutas till en mobiltelefon. Det gör att telefonsamtal hanteras helt trådlöst och telefonen kan hela tiden ligga i säkert förvar i fickan. Ringsignalen för inkommande samtal hörs tydligt i headsetet och genom att trycka på Bluetooth-knappen på den vänstra kåpan väljer du att svara eller avvisa samtalet. Avancerade DSP-algoritmer i WS Lite-Com filtrerar elektroniskt bort omgivande buller och gör det möjligt att prata i telefon även i bullriga miljöer. Mottagaren har inga problem att höra dig istället för bullret runt omkring dig. Får du anrop på kommunikationsradion samtidigt som du har ett pågående telefonsamtal via Bluetooth, hanteras de samtidigt. Anropet via kommunikationsradion hörs i den högra kåpan medan telefonsamtalet hörs i den vänstra kåpan.

Lyssna på musik via mobilen
Bluetooth-lösningen till mobiltelefonen gör också att du trådlöst kan streama t ex musik till WS Lite-Com. Då kan du lyssna på din egen favoritmusik som är sparad i telefonen. Du kan även ansluta telefonen till Internet och lyssna på radio via webben, podradio eller musik via Spotify. Om du får ett inkommande anrop på kommunikationsradion samtidigt som du lyssnar på musik, sänks musiken automatiskt. WS Lite-Com kan även anslutas till andra enheter med Bluetooth-funktion, t ex MP3, kommunikationsradio och DECT.

Medhörning säkrar din hörsel
Via stereo-mikrofoner på headsetet kan du höra omgivande ljud och prata med människor runt omkring dig, utan att lyfta på kåpan och riskera din hörsel. Den nivåberoende funktionen dämpar impulsljud till maximalt 82 dB och svaga ljud förstärks så att du till och med kan höra dem bättre än utan headsetet.

Egenskaper
 • Kommunikationsradio med 8 kanaler på frekvensen PMR 446 MHz
 • Med 38 underkanaler till PMR-kanalerna kan flera användare kommunicera utan att höra andra grupper på samma kanal
 • Trådlös anslutning till mobiltelefon via Bluetooth gör att telefonsamtal kan hanteras direkt i headsetet
 • Telefonsamtal kan hanteras samtidigt som anrop på kommunikationsradion
 • Bluetooth räckvidd upp till 10 meter (Klass 2)
 • Stödjer Bluetooth stereostreaming med profil A2DP
 • Bullerkompenserad talmikrofon
 • Inbyggd funktion för aktiv ljudreglering, så att du kan höra omgivande ljud som varningssignaler, maskinljud, konversation etc. Plötsliga impulsljud på skadliga nivåer dämpas omedelbart
 • En elektronisk röst i mottagaren bekräftar inställningarna för enheten
 • Peltor WS Lite-Com stängs av automatiskt när den inte använts under 2 timmar, för att spara på batterierna
 • Laddningsbara batterier eller 2 st AA standardbatterier
 • Dämpning SNR - 30dB
 • Vikt - 464 gram med batteri
 • Temperaturområde: -20°C till +55°CVälj mellan hjässbygel eller hjälmfäste
Välj mellan klassisk hjässbygel eller med hjälmfäste för hjälmmontage. Det är samma pris oavsett modell.

Medföljande tillbehör
 • 1 styck Peltor ACK053 laddbart batteri
 • 2 stycken alkaliska AA-batterier
 • 1 styck Peltor FR09 USB-laddkabel
 • 1 styck Peltor FR08 väggadapter
 • 1 styck Peltor M995 vindskydd


Jämförelsetabell för LiteCom-serien
För att underlätta ert val har vi gjort en sammanställning på vad som skiljer modellerna åt i LiteCom-serien. Klicka här för att se tabell.

Tekniska data

Bommikrofon kompatibelt Ja

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Ja

Radio Nej

Extern ingång Nej

EAN 7318640055001

Garanti

Läs på om garanti från 3M
3M erbjuder en särskild garanti på vissa produkter inom kommunikationslösningar, svetsskydd och fläktmatade andningsskydd. Garantin innebär förmånligare villkor till dig som kund. Läs allt om 3M garanti här för att ha koll på de villkor som gäller för just din produkt. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat