Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Cederroth 721500Art.nr: KS19740

Cederroth
Första Hjälpen-station
med ögondusch
Beskrivning
Art.nr: KS19740
Ögonduschstation med transparent lucka gör det enkelt att se när det är dags att fylla på. Innehåller bla ögonduschflaskor, plåsterautomat med plåster mm.
Prisjakt
PriceRunner
1366.00 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: KS19740
Ögonduschstation med transparent lucka gör det enkelt att se när det är dags att fylla på. Innehåller bla ögonduschflaskor, plåsterautomat med plåster mm.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Ögonduschstationen är designad för att det ska gå fort att få hjälp. Stationen har plats för 2 ögonduschflaskor som öppnas automatiskt när de vrids ur hållarna. Flaskorna är utformade så att ögat sköljs med ett rikligt flöde i cirka 1,5 minut. Flaskorna har 4,5 års hållbarhetstid.

 

Första Hjälpen för dina ögon

Vid en olycka är det viktigt att påbörja sköljningen inom de första sekunderna. Det är också viktigt att skapa en effektiv sköljning, med ett rikligt flöde av vätska. Vätskan bör också vara buffrad, dvs. verka neutraliserande på stänk av alkalier (t.ex. lut) och syror (t.ex. batterisyra). Därför har Cederroths ögondusch utformats så att den öppnas samtidigt som den vrids ur hållaren, har en ögonkopp som garanterar ett optimalt flöde, och innehåller en sköljvätska med rätt sammansättning.

 

Buffrad vätska ökar chansen att rädda ögonen

Cederroths ögondusch verkar för att neutralisera ögats pH-värde, dvs den har en neutraliserande effekt på stänk av alkalier och syror vilket ger snabbare resultat -än en vanlig koksaltlösning. Effekten är generellt starkare på alkalier än syror.


Plats för extra tillval

Plats för extra tillval ger möjlighet att anpassa innehållet efter din arbetsplats specifika behov.

 

Lätt att fylla på

Den transparenta luckan gör det enkelt att se när det är dags att fylla på produkter. En transparent lucka och gummilist skyddar produkterna mot damm och smuts vilket gör utrustningen mer hygienisk och alltid redo att användas.

 

Plåster som dras nedåt

Plåstren i automaten dras nedåt för att undvika att man smutsar eller blöder ner övriga plåster. 

 

Fastlåsta plåsterrefiller

Plåsterrefillerna sitter fastlåsta i automaten för att säkerställa att de inte försvinner. De tomma refillerna lossas enkelt med en specialnyckel.

 

Medföljande tillbehör

 

  • 2 Cederroth 725200 Ögondusch
  • 1 Salvequick 490700 Plåsterautomat
  • 1 Ögonduschinstruktion
  • 1 Borrmall

 

 


 

Specifikationer

EAN 7310807215006

Videoklipp

Rekommenderat