08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Philips FRxArt.nr: 1130002

Philips
Hjärtstartare
Beskrivning
Art.nr: 1130002
Hjärtstartare med röstinstruktioner som vägleder användaren i hjärt-lungräddning och defibrillering. Hjärtstartaren har IP-klass 55, vilket innebär att den klarar av att bli spolad med vatten. Levereras med defibrillatorväska med tillbehör.
21125.00 kr
Inkl. moms
Skickas inom 2-3 dagar
Beskrivning
Art.nr: 1130002
Hjärtstartare med röstinstruktioner som vägleder användaren i hjärt-lungräddning och defibrillering. Hjärtstartaren har IP-klass 55, vilket innebär att den klarar av att bli spolad med vatten. Levereras med defibrillatorväska med tillbehör.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Egenskaper
Philips FRx är en robust och pålitlig hjärtstartare. Den är byggd för att klara extrema förhållanden och miljöer med särskilda krav som regn, flygplan, simhallar, industrimiljöer med mera. När det gäller användarvänligheten har Philips FRx exakt samma finesser som Philips HS1. Den har pedagogiska röstmeddelanden som vägleder användaren i hjärt-lungräddning och defibrillering, med tydliga, talande instruktioner.


Philips FRx har IP-klass 55, vilket innebär att hjärtstartaren klarar av att bli spolad med vatten. Philips FRx håller för en tyngd på upp till 250 kg och ett fall mot ett betonggolv från 1 meters höjd. Dessutom är apparaten utrustad med självtester. Funktionaliteten hos Philips FRx är utvecklad med hjälp av erfarenheter från mer än 200.000 hjärtstartare sedan 1990-talet.


De interna självtesterna gör Philips FRx till en hjärtstartare med riktigt hög säkerhet. Den utför dagliga, veckovis och månatliga självester av samtliga funktioner för att säkerställa att hjärtstartaren är klar att användas när ett plötsligt hjärtstopp inträffar. Om hjärtstartaren vid ett självtest skulle upptäcka att något är fel börjar den pipa, t.ex. om elektroder eller batteri behöver bytas ut. Hjärtstartaren har 8 års garanti.


Väskan till hjärtstartaren är tillverkad i slitstarkt nylontyg och vadderad för att skydda hjärtstartaren. Defibrillatorväskan passar till olika modeller av hjärtstartare, tack vare en mellanvägg som du enkelt justerar. Med ett praktiskt handtag kan väskan hängas upp på väggen - och den är också lätt att bära med sig vid ett hjärtstopp.


Defibrillatorväskan är framtagen av ambulanssjuksköterskor, med lång erfarenhet av vilken utrustning som behövs i samband med ett hjärtstopp. Väskan levereras komplett med andningsmask, klädsax, rakhyvel, handskar, hjärtstartarskylt och en handlingsplan för hjärtstopp. Väskan har dragkedja runtom så att den kan fällas ut helt och hållet. På så vis får du full överblick över hjärtstartaren och alla tillbehören. I väskan finns även ett innerfack med dragkedja, där extra batteri och elektroder kan förvaras.


Medföljande tillbehör
  • Elektroder
  • Batteri
  • Väska till FRx
  • Defibrillatorväska med tillbehör


Tekniska data

EAN 1130002

Rekommenderat

Vi använder oss av cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.