Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Lenz 1.0Art.nr: 3091968

Lenz
Värmeväst
svart, utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3091968
Värmeväst med integrerade värmezoner över rygg och njurar. Värmer och skonar ryggmuskulaturen under alla former av utomhusaktiviteter.
Produkten har utgått
Finns i olika varianter
XS (34)
Beskrivning
Art.nr: 3091968
Värmeväst med integrerade värmezoner över rygg och njurar. Värmer och skonar ryggmuskulaturen under alla former av utomhusaktiviteter.

Produktinformation

Egenskaper

Värmeväst med integrerade värmezoner över rygg och njurar. Värmer och skonar ryggmuskulaturen under alla former av utomhusaktiviteter. Heat Vest 1.0 värmer ryggen och områdena kring njurarna. Stimulerar på så sätt blodcirkulationen och motverkar stela muskler och sträckningar även i sträng kyla. Västen bärs med fördel nära kroppen, för bästa effekt direkt utanpå underkläderna. Tillverkad i ventilerande, fukttransporterande och snabbtorkande 4-vägsstretch med elastiska sömmar för obehindrad rörlighet. Tunn vilket gör att den passar under alla typer av ytterkläder. Ett funktionellt second-layer-plagg som kan förhindra sträckningar och andra skador vid utomhusaktiviteter i kallt väder. Går att tvätta i maskin i 30 grader. Västen har integrerade värmeelement som drivs av uppladdningsbara batterier. Batterierna fästs med tryckknappar i batterifickor på västens insida. Batteripack (rcB 1200 eller rcB1800) ingår ej utan måste köpas separat. Lenz batteripack kan justera värmen både manuellt och via bluetooth i en mobilapp. Mobilfunktionen gör att du inte behöver öppna upp jacka och funktionskläder för att justera värmenivån när du är ute i kylan. Det gör du istället enkelt och smidigt från appen på din mobiltelefon, där du också kan se hur mycket laddning du har kvar i batterierna. Det finns tre värmelägen och med batteripack rcB1200 håller västen värmen i upp till 7,5 timmar, med batteripack rcB1800 i upp till 11 timmar.
  • Material utsida: 84% polyamid och 16% elastan
  • Material insida: 100% polyester

Specifikationer

Modell Dam

Färg Svart

Storlek XS, 34

EAN 9006729119253

Rekommenderat