Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Blåkläder 8719-1977 Limited EditionArt.nr: 2995012

Blåkläder
Vinterjacka
varsel, gul/orange
Beskrivning
Art.nr: 2995012
Vinterjacka från Blåkläder i varsel med quiltfoder i ett mycket slitstarkt, vind- och vattentätt material med tejpade sömmar.
Produkten har utgått
Finns i olika varianter
M
Beskrivning
Art.nr: 2995012
Vinterjacka från Blåkläder i varsel med quiltfoder i ett mycket slitstarkt, vind- och vattentätt material med tejpade sömmar.

Produktinformation

Egenskaper

Vinterjacka från Blåkläder i varsel med quiltfoder i ett mycket slitstarkt, vind- och vattentätt material med tejpade sömmar. Jackan har rymliga och bra ficklösningar: framfickor, bröstficka med blixtlås, pennficka och telefonficka samt innerfickor, en stor för t.ex. vantar och en mindre ficka med kardborrestängning. Det finns även en infällbar id-kortsficka. Jackan kan justeras i nederkanten, och den är förlängd bak vilket säkrar att ryggen hålls varm även under rörelse. Vind- & vattentätt material med andasfunktion, tejpade sömmar, Meshpanel vid ärmhål, Meshpanel vid skulderblad, Mörka färgfält på smutsutsatta partier. Förböjda ärmar. Fleecefodrad krage, Hög krage. Avtagbar och justerbar luva med varmfoder. Tejpade sömmar. ID-kortsficka infällbar. Blixtlås i foder för dekalning. Dolt kraftigt envägsblixtlås i plast, Dubbel frontslå med kardborre. Bröstfickor, en med plats för telefon och pennor. Framfickor med blixtlås, fleece fodrade. Innerfickor, varav en i mesh. Förlängt ryggslut, Justerbar i nederkant med dragsko. Invändig mudd i ärmavslut med tumgrepp, Justerbara ärmavslut med kardborre. 50 mm breda reflexer, Reflex på bål, ärmar och axlar, Reflexdetalj på luva.
  • Material: 100% polyester, oxford, laminerad, vattentät 10 000 mm, vindtät, andasfunktion 4000 g/m²/24H, 200g/m. Meshfoder, Quiltfoder.
  • Tvättråd: 40 grader, ej torktumling. Antal tvättar 20st.
  • Standard: EN ISO 20471/EN ISO 20471, XS-S klass 2, M-XXXL klass 3. EN 343 klass 3,3.

Specifikationer

Modell Herr

Färg Hi-Vis gul, Hi-Vis orange

Storlek M

EAN 7330509613375

Recensioner

Rekommenderat