Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

3M Peltor Tactical XPArt.nr: KH15952-1

3M Peltor
Hörselskydd
med hjässbygel
Beskrivning
Art.nr: KH15952-1
Optimalt hörselskydd för jakt tack vare mycket god bullerdämpning. Hörselskyddet har en nivåberoende funktion som förstärker mjuka ljud och dämpar buller. Funktionen equalizer gör det möjligt att filtrera bort vissa frekvenser, så att du bättre hör de ljud du vill höra, och samtidigt vara skyddad mot skadligt buller.
Prisjakt
PriceRunner
3 990 kr
Inkl. moms

Beräknat 2023-04-24 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Beskrivning
Art.nr: KH15952-1
Optimalt hörselskydd för jakt tack vare mycket god bullerdämpning. Hörselskyddet har en nivåberoende funktion som förstärker mjuka ljud och dämpar buller. Funktionen equalizer gör det möjligt att filtrera bort vissa frekvenser, så att du bättre hör de ljud du vill höra, och samtidigt vara skyddad mot skadligt buller.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Peltor Tactical XP är ett optimalt hörselskydd för jakt/pistolskytte då det har en mycket god bullerdämpning. Hörselskyddet har audioingång för anslutning av extern radio, samt en nivåberoende funktion som förstärker mjuka ljud och dämpar buller. Det innebär att du kan höra omgivande ljud som konversation, maskinljud och varningssignaler. Den externa kommunikationen och de nivåberoende funktionerna är oberoende av varandra, vilket säkerställer extra god pålitlighet och högre säkerhet. Du kan ändra frånslagstiden för den nivåberoende funktionen. En röst bekräftar varje läge och respektive inställning.

Peltor Tactical XP har förutom volyminställning även justerbar balans mellan vänster och höger kåpa. Hörselskyddet är dessutom utrustad med equalizer som gör det möjligt att filtrera bort vissa frekvenser, så att du bättre hör de ljud du vill höra, och samtidigt vara skyddad mot skadligt buller.

Hörselskyddet har testats och godkänts enligt direktivet om personlig skyddsutrustning (PPE) 89/686/EEG och direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) 89/336/EEG, vilket innebär att det uppfyller kraven för CE-märkning.
 • Nivåberoende funktion, så att du kan höra omgivande ljud som konversation, maskinljud och varningssignaler
 • Utrustad med följande funktioner: volym till den nivåberoende funktionen, balans, justerbar frånslagstid, equalizer samt volym till den externa ingången och det externa ingångsläget
 • Inget klick vid höga ljudimpulser
 • Elektroniskt intalat menysystem
 • Den senaste inställningen sparas vid avstängning
 • Stängs av automatiskt efter två timmar om inga funktioner används
 • Varningssignal avges före avstängning vid låg batterinivå. Låg batterinivå indikeras med tre varningssignaler tio timmar innan headsetet stängs av. Intervallen mellan varningssignalerna minskar i takt med att batteriet blir svagare
 • Audioingång för extern radio
 • Drifttid: ca 1000 timmar
 • Dämpning SNR - 31dB

Leveransomfattning

 • 2 stycken alkaliska AA-batterier

Specifikationer

Bommikrofon kompatibelt Nej

Bluetooth Nej

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Radio Nej

Extern ingång Ja

EAN 7318640045552

Garanti

Läs på om garanti från 3M
3M erbjuder en särskild garanti på vissa produkter inom kommunikationslösningar, svetsskydd och fläktmatade andningsskydd. Garantin innebär förmånligare villkor till dig som kund. Läs allt om 3M garanti här för att ha koll på de villkor som gäller för just din produkt. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat