Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Celsicom Easy Connect TC603Art.nr: 3080082

Celsicom
Datalogger
Fjärrövervakning via mobiltelefonnätet
Beskrivning
Art.nr: 3080082
Celsicom Easy Connect TC603 är en datalogger för betongtemperatur och betonghållfasthet, som ger direktuppkopplad temperaturövervakning i betong. Modell TC603 har en robust och tålig, vattentät kapsling och är avsedd att användas tillsammans med 2 externa termoelementgivare.
Prisjakt
PriceRunner
8 456 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3080082
Celsicom Easy Connect TC603 är en datalogger för betongtemperatur och betonghållfasthet, som ger direktuppkopplad temperaturövervakning i betong. Modell TC603 har en robust och tålig, vattentät kapsling och är avsedd att användas tillsammans med 2 externa termoelementgivare.

Produktinformation

Egenskaper

Celsicom Easy Connect TC603 är en datalogger för betongtemperatur och betonghållfasthet, som ger direktuppkopplad temperaturövervakning i betong. Modell TC603 har en robust och tålig, vattentät kapsling och är avsedd att användas tillsammans med 2 externa termoelementgivare. Flera typer kan användas och standardinställningen är typ T (beställs separat), som enkelt monteras med polskruvar. Den har dessutom en inbyggd intern sensor för omgivningstemperatur. En typisk applikation är betongtemperaturmätning och hållfasthetsberäkningar.

Ingen gateway eller basstation behövs
Alla boxar i den nya Celsicom-generationen har en direkt, säker överföring av data till molnet utan att ta omvägen runt en basstation eller gateway. Datatrafiken skickas på en licensierad frekvens enbart avsedd för NB-IoT i Telias befintliga mobilnät. Täckningen är suverän och störningsrisken i princip lika med noll.

Enkelt att komma igång
När du har skannat QR-koden på din första box öppnas ett fönster i mobilen där du kan skapa ett nytt molntjänstkonto. Efter att ha fyllt i dina uppgifter och namngivit boxen är du snabbt igång och kan direkt se värdena från boxen i din telefon, surfplatta eller dator. Har du redan ett konto loggar du in och namnger den nya boxen.

Backupminne
Förutom att alla mätvärden skickas till molntjänsten sparas de också i ett backupminne i varje box. Om det trots allt skulle uppstå en störning skickas alla mätdata vid nästa sändningstillfälle.
  • Ingångar för 2 externa trådgivare (beställs separat)
  • Intern sensor för omgivningstemperatur
  • Mätområdet beror på termoelementtyp (externa givare), -30° C till +70° C (intern sensor)
  • Batteritiden är beroende av sändningsintervall (Exempel vid 20° C, god signalkvalitet, mätning var 5:e minut och sändning var 3:e timma: > 12 månader)

Leveransomfattning

  • 2 stycken AA-batterier (LR6 1,5 V)
Tekniska data 
Mätområde termoelementBeroende på termoelementtyp
Mätområde intern sensor-30° C till +70° C
Noggrannhet termoelement±0,5°C
Noggrannhet intern sensor±0,5°C
UppkopplingNB-IoT (LTE Cat NB1) B20
Uteffekt23 dBm
Batterier2 x AA/LR6 1,5V
BatteritidBeroende av sändningsintervall
Mät- och sändningsintervallJusterbart via molntjänsten Celsiview
Minne200 mätningar
Storlek (BxHxD)Kapsling 125x200x75 mm
Vikt620 gram (inklusive batteri)
CertifikatCE
MonteringssättMonteras med monteringskroken uppåt
SkyddsklassIP 53 (IP 67 utan kabel)

Specifikationer

EAN 7350070330945

Rekommenderat