Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Celsicom Easy Connect TC602Art.nr: 3080088

Celsicom
Datalogger
Fjärrövervakning via mobiltelefonnätet
Beskrivning
Art.nr: 3080088
Celsicom Easy Connect TC602 är en datalogger för två externa TE-givare. Modell TC602 ger direktuppkopplad temperaturövervakning och har en kompakt och tålig kapsling med 2 ingångar för externa termoelementgivare av typ T eller K.
Prisjakt
PriceRunner
6 834 kr
Inkl. moms

Estimerat 11-18 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3080088
Celsicom Easy Connect TC602 är en datalogger för två externa TE-givare. Modell TC602 ger direktuppkopplad temperaturövervakning och har en kompakt och tålig kapsling med 2 ingångar för externa termoelementgivare av typ T eller K.

Produktinformation

Egenskaper

Celsicom Easy Connect TC602 är en datalogger för två externa TE-givare. Modell TC602 ger direktuppkopplad temperaturövervakning och har en kompakt och tålig kapsling med 2 ingångar för externa termoelementgivare av typ T eller K. En typisk applikation kan vara fjärrövervakning av differenstemperaturer på värmesystem, nedkylningsförlopp etc. För fjärrövervakning av betongtemperatur och betonghållfasthet rekommenderas i stället modell TC603T, som har en vattentät kapsling och dessutom intern temperatursensor.

Ingen gateway eller basstation behövs
Alla boxar i den nya Celsicom-generationen har en direkt, säker överföring av data till molnet utan att ta omvägen runt en basstation eller gateway. Datatrafiken skickas på en licensierad frekvens enbart avsedd för NB-IoT i Telias befintliga mobilnät. Täckningen är suverän och störningsrisken i princip lika med noll.

Enkelt att komma igång
När du har skannat QR-koden på din första box öppnas ett fönster i mobilen där du kan skapa ett nytt molntjänstkonto. Efter att ha fyllt i dina uppgifter och namngivit boxen är du snabbt igång och kan direkt se värdena från boxen i din telefon, surfplatta eller dator. Har du redan ett konto loggar du in och namnger den nya boxen.

Backupminne
Förutom att alla mätvärden skickas till molntjänsten sparas de också i ett backupminne i varje box. Om det trots allt skulle uppstå en störning skickas alla mätdata vid nästa sändningstillfälle.
  • Direktuppkopplad temperaturövervakning
  • Ingångar för två externa termoelementgivare (typ T/ K)
  • Mätområde på -200°C till +400°C
  • Batteritiden är beroende av sändningsintervall (Exempel vid 20° C, god signalkvalitet, mätning var 5:e minut och sändning var 3:e timma: > 12 månader)
Tekniska data 
Mätområde (externa TE-givare)Beroende på termoelementtyp (T eller K)
Noggrannhet±0,5°C (noggrannhet instrument, utan givare)
UppkopplingNB-IoT (LTE Cat NB1) B20
Uteffekt23 dBm
Batterier2 x AA/LR6 1,5V (ingår ej)
BatteritidBeroende av sändningsintervall.
Mät- och sändningsintervallJusterbart via molntjänsten Celsiview
Minne200 mätningar
Storlek(BxHxD)Kapsling 78x114x30 mm
Vikt114 gram (T/TH600, utan batteri)
CertifikatCE
MonteringssättMonteras vertikalt med skruvhålen uppåt
SkyddsklassIP 43

Specifikationer

EAN 7350070330938

Rekommenderat