08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Dräger Alcotest 3820Art.nr: MH15127

Dräger
Alkomätare
Beskrivning
Art.nr: MH15127
Kompakt alkomätare som är godkänd enligt den professionella och den privata standarden. Alkomätaren ger snabb och tillförlitlig analys av alkoholhalten i utandningsluften. Denna alkomätare levereras fabrikskalibrerad.
2271.25 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i webblager | I webblager - Skickas inom 24 timmar!
Beskrivning
Art.nr: MH15127
Kompakt alkomätare som är godkänd enligt den professionella och den privata standarden. Alkomätaren ger snabb och tillförlitlig analys av alkoholhalten i utandningsluften. Denna alkomätare levereras fabrikskalibrerad.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Egenskaper
Dräger Alcotest 3820 är en alkomätare som är godkänd enligt den stränga professionella standarden (EN15964) och den privata standarden (EN16280). Mätprestanda och snabbhet är utmärkande för denna alkotestare.

Dräger Alcotest 3820 fick betyget "Bäst i Test" hos Testfakta.

Med Dräger Alcotest 3820 kan du på en snabbt och enkelt sätt testa din alkoholhalt. Alkomätaren ger dig ett tryggt och pålitligt besked om när det är lagligt att köra.

Godkänd enligt den professionella standarden
Att en alkotestare håller europastandard låter bra, men hur fungerar den i praktiken mot svenska lagar?

I europastandarden för privatpersoner tillåts instrumentet att visa så mycket som 40% fel vid 0,2 promille. I praktiken innebär det att alkotestaren kan visa värden som är godkända – men användaren kan ha nästan 0,3 promille i blodet! Svenska lagar tar ingen hänsyn till detta – och en olycka vill ingen vara med om.

Dräger Alcotest 3820 är framtagen för privatpersoner som alltid vill känna sig helt säkra och trygga med att de är körklara. Alkomätaren är därför testad och godkänd enligt den betydligt tuffare professionella europastandarden (EN15964), detta gör mätaren såklart även godkänd för den privata standarden (EN16280).

Bra kvalitet behöver inte göra det krångligare
En alkomätare ska vara enkel att använda, hur avancerad teknologin bakom än är. Därför är menyn till Dräger Alcotest 3820 på svenska och användaren manövrerar med hjälp av en enda funktionsknapp. Instrumentet har bara någon sekunds uppstartstid och levererar garanterat korrekta resultat, varje gång, i temperaturer från -5°C till +50°C.

Snabb och enkel provtagningMätfunktionen aktiveras enkelt med den bakgrundsbelysta funktionsknappen och ljud ger ytterligare guidning. Mätaren är redo att användas inom några sekunder och testet kan utföras omedelbart. Resultatet presenteras i displayen. Funktionsknappen används även för att navigera genom menyn.

Diskret och ljudlös
Dräger Alcotest 3820 är så liten att den enkelt får plats i byxfickan eller handväskan. Mätaren gör inget väsen av sig om man inte önskar det, det går utmärkt att stänga av det guidande ljudet vid utandningsprov om man vill vara diskret.

Ett skyddande lock medföljer och gör handhavande enkelt samt skyddar munstycket. Som ett extra skydd mot repor förvara gärna alkomätaren i den medföljande tygpåsen, där även ett extra munstycke får plats.

Kalibrering
Dräger Alcotest 3820 levereras färdigkalibrerad från fabriken. Alkomätaren bör sedan kalibreras 1 gång årligen för att säkerställa mätnoggrannheten. Ni kan lämna in er mätare hos oss för kalibrering.
 • Tack vare den kompakta designen får alkomätaren plats i byxfickan eller handväskan
 • Uppfyller standarder för både privat (EN16280) och professionell (EN15964) användning
 • Utbytbart munstycke
 • Skyddslock som skyddar munstycket
 • Diskret utseende med modern design
 • Texten på displayen guidar till rätt användning
 • Bakgrundsbelyst funktionsknapp
 • Inbyggt batteri med lång livslängd
 • Automatisk avstängning
 • Skyddsklass IP52
 • Tillverkad i Tyskland och uppfyller de högsta kvalitetskraven

Leveransomfattning

 • 3 stycken munstycken
 • 1 styck skyddslock
 • 1 styck mikrofiberpåse
Tekniska data

EAN 4026056016402

Nedladdningsbara filer
Videoklipp
Recensioner
Rekommenderat