Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch Clean for MetalArt.nr: 2300127

Bosch
Stålborste
med X-LOCK, mässingsbelagd, 0,3 x 75 mm
Beskrivning
Art.nr: 2300127
Stålborste lämpad för vinkelslipar med X-LOCK. Vågformad, mässingsbelagd tråd ger extra fin ytfinish. Passar för lätt till medeltung rengöring på medelstora till stora metallytor.
Prisjakt
PriceRunner
217 kr
Inkl. moms
3 st i lager | Skickas tisdag, 2 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 2300127
Stålborste lämpad för vinkelslipar med X-LOCK. Vågformad, mässingsbelagd tråd ger extra fin ytfinish. Passar för lätt till medeltung rengöring på medelstora till stora metallytor.

Produktinformation

Egenskaper

Bosch Clean for Metal är en stålborste lämpad för vinkelslipar med X-LOCK. Vågformad, mässingsbelagd tråd ger extra fin ytfinish. Passar för lätt till medeltung rengöring på medelstora till stora metallytor samt järnfria metallytor, till exempel borttagning av beläggningar och rost, rengöring av formskivor och ytskikt samt ruggning, mattslipning och färgborttagning. Det går snabbt och enkelt att byta borste på din vinkelslip tack vare det nyckelfria X-LOCK-systemet.


X-LOCK är det ultimata växelsystemet för vinkelslipar

X-LOCK är ett nytt 2-delat växelsystem för byte av tillbehör till vinkelslipen med bara ett klick. Det X-formade gränssnittet på sliphuvudet och tillbehöret gör monteringen enkel och bekväm. X-LOCK gör bytet av sliptillbehör enkelt utan delar som kan tappas bort eller att extra monteringsverktyg behövs. Dessutom är det tillförlitligt eftersom tillbehör inte kan monteras felaktigt tack vare det innovativa X-LOCK-systemet. Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på maskinen och du kan börja jobba i lugn och ro. Det har aldrig varit enklare att byta tillbehören till vinkelslipen!


Den unika X-LOCK-mekanismen säkerställer att skivan sitter fast på verktyget även utan fläns, mutter och nyckel. När skivan klickas fast låser sig spännbackarna. Nästan alla X-LOCK-tillbehör är kompatibla med standardvinkelslipar. Undantag är tillbehör som har ett gängat fäste, som diamantborrkronor och skålformade borstar. Alla X-LOCK sladdlösa vinkelslipar är utrustade med den extra snabba bromsfunktionen X-Brake. Denna ser till att skivan är stilla inom en sekund efter varje verktygsstopp för ökat användarskydd.

Egenskaper
  • Vågformad mässingsbelagd tråd för lätt till medeltung rengöring
  • Passar för rengöringsarbeten såsom borttagning av beläggningar och färg
  • Mässingsbeläggning förebygger korrosion


Tekniska data:  
Diameter 75 mm
Trådtjocklek 0,30 mm
Maxvarvtal 12500 varv/min
Till vinkelslip, minsta diameter 115 mm

Specifikationer

EAN 3165140954167

Rekommenderat