08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch Expert for MetalArt.nr: 2300165

Bosch
Slipskiva
med X-LOCK
Beskrivning
Art.nr: 2300165
Slipskiva som ger mycket bra finish på metallytor. X-LOCK-systemet gör det snabbt och enkelt att byta slipskiva på din vinkelslip. Stabilt vulkaniserat fiberstöd som ger en stadig och jämn slipningsprocess.
6.00 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
115 mm K60
2 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Beskrivning
Art.nr: 2300165
Slipskiva som ger mycket bra finish på metallytor. X-LOCK-systemet gör det snabbt och enkelt att byta slipskiva på din vinkelslip. Stabilt vulkaniserat fiberstöd som ger en stadig och jämn slipningsprocess.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Bosch Expert for Metal är en slipskiva som ger mycket bra finish på metallytor. X-LOCK-systemet gör det snabbt och enkelt att byta slipskiva på din vinkelslip. Stabilt vulkaniserat fiberstöd som ger en stadig och jämn slipningsprocess. Slipkornen i aluminiumoxid passar särskilt bra för arbeten i metall. Slipskivan passar även på vinkelslipar av standardtyp, utan X-LOCK.


X-LOCK är det ultimata växelsystemet för vinkelslipar

X-LOCK är ett nytt 2-delat växelsystem för byte av tillbehör till vinkelslipen med bara ett klick. Det X-formade gränssnittet på sliphuvudet och tillbehöret gör monteringen enkel och bekväm. X-LOCK gör bytet av sliptillbehör enkelt utan delar som kan tappas bort eller att extra monteringsverktyg behövs. Dessutom är det tillförlitligt eftersom tillbehör inte kan monteras felaktigt tack vare det innovativa X-LOCK-systemet. Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på maskinen och du kan börja jobba i lugn och ro. Det har aldrig varit enklare att byta tillbehören till vinkelslipen!


Den unika X-LOCK-mekanismen säkerställer att skivan sitter fast på verktyget även utan fläns, mutter och nyckel. När skivan klickas fast låser sig spännbackarna. Nästan alla X-LOCK-tillbehör är kompatibla med standardvinkelslipar. Undantag är tillbehör som har ett gängat fäste, som diamantborrkronor och skålformade borstar. Alla X-LOCK sladdlösa vinkelslipar är utrustade med den extra snabba bromsfunktionen X-Brake. Denna ser till att skivan är stilla inom en sekund efter varje verktygsstopp för ökat användarskydd.

Egenskaper
  • Stabilt vulkaniserat fiberstöd som ger en stadig och jämn slipningsprocess
  • Aluminiumoxidkorn passar särskilt bra för arbeten i metall
  • Bindning med syntetharts på vulkaniserat fiberstöd ger hög arbetsstabilitet och optimala slipningsresultat


Tekniska data:  
Skiviameter 115 mm
Skivhålsdiameter 22,23 mm
Kornstorlek 60 mm

Tekniska data

EAN 3165140960113

Rekommenderat