Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch Expert Standard BlocksArt.nr: 3102135

Bosch
Slipsvamp
69 x 97 x 26 mm, superfin
Beskrivning
Art.nr: 3102135
Slipsvamp med lång livslängd för slipning av färg och trä. Svampen anpassas till olika former för att ge jämnt tryck på ytan.
Prisjakt
PriceRunner
9 kr
Inkl. moms

Beräknat 2024-04-05 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3102135
Slipsvamp med lång livslängd för slipning av färg och trä. Svampen anpassas till olika former för att ge jämnt tryck på ytan.

Produktinformation

Egenskaper

Slipsvamp med lång livslängd för slipning av färg och trä. Svampen anpassas till olika former för att ge jämnt tryck på ytan. Den aktuella modellen kommer med extra fin grovlek.

Ibland finns det inget annat alternativ än handslipning. Problemet är att konventionella slippapper slits ut snabbt, sätts igen eller går sönder vid slipning av kurvor och kanter. Den gamla lösningen var att köpa många slippapper, vilket ledde till hög konsumtion och mycket avfall. Den nya lösningen är slipskum med Bosch Surface Structure.

Fyrkantiga slipsvampar passar perfekt till slipning av plana ytor och 90-graderskanter. Bosch EXPERT Standard Block är en revolution inom handslipning.
  • Lång livslängd när du slipar färg och trä
  • Stark, flexibel bindning med Bosch Surface Structure
  • Svampen anpassas till olika former för att ge jämnt tryck på ytan
Tekniska data 
Mått69 x 97 x 26 mm
GrovlekSuperfin

Specifikationer

Serie Bosch EXPERT

EAN 4059952545189

Rekommenderat