Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

ESSVE ECS-WArt.nr: 3067669

ESSVE
Betongskruv
7,5(6) mm Ø, FZB, 100-pack
Beskrivning
Art.nr: 3067669
ESSVE ECS är en betongskruv för enklare applikationer där montaget inte kräver exempelvis ETA godkännande. Genomhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg.
Prisjakt
PriceRunner
487 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
42 mm

Estimerat 10-17 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3067669
ESSVE ECS är en betongskruv för enklare applikationer där montaget inte kräver exempelvis ETA godkännande. Genomhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg.

Produktinformation

Egenskaper

ESSVE ECS är en betongskruv för enklare applikationer där montaget inte kräver exempelvis ETA godkännande. Genomhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. Den har en hi-low-gänga som ger goda lastvärden samt underlättar monteringen. Blankförzinkad ytbehandling är lämpligt för inomhusmontage i korrosivitetsklass C1. Enligt ISO 9223 kännetecknas korrosivitetsklass C1 av inomhusmiljöer med uppvärmda utrymmen, låg luftfuktighet och obetydlig mängd föroreningar t.ex. kontor, affärer, skolor och hotell. Vid montering rekommenderas slagskruvdragare. Betongskruven kräver inte ett förspänningsmoment för att säkerställa infästningen, vilket innebär att då skruven nått underlaget skall all åtdragning undvikas. Det slutliga åtdragningsmomentet som anbringas ska inte vara större än vad som krävs för att hålla det som ska fixeras på plats. Betongskruv ECS är genomhärdad och därmed känslig för sned iskruvning. Borrhålet skall vara 90 grader mot underlaget. Betongskruv ECS har inget krav på renblåsning av borrhål innan montage, men borrhålet måste vara djupt nog att betongskruven når rätt sättdjup trots eventuellt borrdamm som återstår i hålet.

Specifikationer

Korrosivitetsklass C1

Längd 42 cm

Förpackningsstorlek 100 Styck

Bits TX30

Diameter 7.5 mm

EAN 7317761029489

Rekommenderat