Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

REMS 560030 R220Art.nr: 3017233

REMS
Tigersåg
1050 W
Beskrivning
Art.nr: 3017233
Nätdriven tigersåg för universell frihandssågning. För att såga i de flesta material som exempelvis trä, trä med spik, pallar, metall, rostfritt stål, gjutjärn, lättbetong, gipsplattor, pimpsten, tegel och tegelsten.
Prisjakt
PriceRunner
18 050 kr
Inkl. moms

Estimerat 10-17 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3017233
Nätdriven tigersåg för universell frihandssågning. För att såga i de flesta material som exempelvis trä, trä med spik, pallar, metall, rostfritt stål, gjutjärn, lättbetong, gipsplattor, pimpsten, tegel och tegelsten.

Produktinformation

Egenskaper

Nätdriven tigersåg för universell frihandssågning. För att såga i de flesta material som exempelvis trä, trä med spik, pallar, metall, rostfritt stål, gjutjärn, lättbetong, gipsplattor, pimpsten, tegel och tegelsten. Även för sågning av metallrör, skrotning av pannor, tankar och badkar. Passar särskilt för sågning i stålrör upp till 160 mm. Kan användas överallt, för hand, över huvudhöjd, i smala vinklar och längs väggar. Kan användas vid räddnings- och katastrofinsatsar och vid sänksågning. Ergonomisk, halkskyddad och värmeisolerande beläggning med softgrip, för kraftfull matning, samt med spadhandtag. Svängbar skyddssko för säker styrning av sågen på materialet som ska sågas. Tätning av silikon med hög glidförmåga skyddar drivmekanismen mot vatten och damm. Kraftfull universalmotor med stor effektreserv, 1050 W. Stabil, fyrkantig hävarm av massivt, härdat specialstål, exakt nållagrat i belastningsriktningen, styrd på alla sidor över hela sågrörelsen. För torsionsfritt, rakt snitt även vid krävande insats. Hävarmen går i det slutna drivhuset, för säkert arbete. Vatten- och dammskyddad, underhållsfri oscillationsdrift för samtidigt alstrande av sågrörelsen och den elliptiska pendelrörelsen. Allsidigt nållagrad vevaxel (ANC) reducerar friktion, uppvärmning och förslitning.

Elliptisk pendelrörelse genom vertikal hackrörelse hos sågbladet för kraftfull, snabb sågmatning, utmärkt spånavskiljning och lång hållbarhet på sågbladen. Nållagrad, fast inställd elliptisk pendelrörelse garanterar kontinuerlig, kraftfull sågning även vid extrem belastning, exempelvis vid sågning av stålrör. Steglös, elektronisk slagtalsstyrning för en sågstart med precision och för rätt val av slagtal för olika material vid sågning. Slagtalet styrs steglöst genom variabelt tryck på säkerhetsströmbrytaren, från 0 till 2400 min-1 (hastighetsregulator). Universell sågbladsinfästning för enkel eller dubbel sågbladstunga utan att byta eller flytta hållaren. För dubbel sågbladstunga, frihandssågning och för sågning med rörhållare.

Leveransomfattning

  • 1 styck REMS universalsågblad, 150-1,8/2,5
Tekniska data 
Vikt3 kg
Effekt1050 W
Nätspänning230 V, 50 – 60 Hz
REMS artikelnummer560030R220

Specifikationer

Effekt 1050 W

Vridbart huvud Nej

Väska ingår Nej

Justerbar arbetsfot Nej

EAN 4039976052764

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat