Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

REMS Picus S1 Set Simplex 2Art.nr: 3016040

REMS
Diamantborrmaskin
med borrstativ, 1800W
Beskrivning
Art.nr: 3016040
Kompakt behändigt elverktyg för kärnborrning, t.ex. i betong, armerad betong, alla sorters murverk, natursten, asfalt, alla sorters golvmassa. Torr- och våtborrning, för hand eller med borrstativ.
Prisjakt
PriceRunner
44 305 kr
Inkl. moms

Estimerat 9-16 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3016040
Kompakt behändigt elverktyg för kärnborrning, t.ex. i betong, armerad betong, alla sorters murverk, natursten, asfalt, alla sorters golvmassa. Torr- och våtborrning, för hand eller med borrstativ.

Produktinformation

Egenskaper

Kompakt behändigt elverktyg för kärnborrning, t.ex. i betong, armerad betong, alla sorters murverk, natursten, asfalt, alla sorters golvmassa. Torr- och våtborrning, för hand eller med borrstativ. För hantverk och industri. Betong, armerad betong upp till Ø102 (132) mm. Murverk och andra upp till Ø162 mm. REMS Picus S1 – kärnborrning istället för bilning. Enkelt, snabbt, vibrationsfritt. 1 system – 4 funktioner. Perfekt för installatören.

Universell användning
Universell maskin för torr- och våtborrning, för hand eller med borrstativ. Kan användas överallt, i smala vinklar, längs väggar. För många material. För rörlednings- och kabelgenomföringar, ventilationskanaler, kontrollkärnborrningar.

REMS Simplex 2
Robust, behändigt borrstativ för kärnborrning till och med Ø200 mm. Borrpelare som är motståndskraftig mot bockning och vridning 4-kants precisionsstålrör, hårdbearbetat, med extra smal tolererans, för vibrationsfattig styrning av frammatningssliden. Borrpelare styrd i stabil fot och 2 gånger skruvad, för hög styvhet vid borrning. Fot av stålprofil. Fyra inställningsskruvar för justering av ojämnheter, för exakt uppställning. Fästplatta för fastsättning av maskiner med spännhals Ø60 mm. Frammatningssliden styrs med inställbara och förspända glidlager av plast från alla sidor. Precis frammatning garanterar lätt, vibrationsfri borrning och precis, borrframmatning. För högt frammatningstryck och lång livslängd på borrkronan. Libell integrerad i frammatningssliden för exakt invägning av borrstativet. Låsning av frammatningssliden för enkel montering av borrkronor och säker transport. Stabil fästplatta, vridstyv, för fastsättning av drivanordningar med spännhals Ø60 mm. Kraftöverförande kuggstångsdrivning med ergonomiskt utformad frammatningsspak som kan placeras på båda sidor av frammatningssliden.
Tekniska data 
Dimensionupp till Ø102mm (132mm)
Effekt1800W
Utförandemed ställning
REMS artikelnummer180032R220

Specifikationer

Effekt 1800 W

Borrkapacitet betong 132 mm

Väska ingår Ja

Borrkapacitet tegel 162 mm

EAN 4039976110990

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat