Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Black & Decker BDCDS18-QWArt.nr: 2840137

Black & Decker
Multislip
med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 2840137
18 V slipmus, med en obelastad hastighet på 12000 varv/minut. Den lätta, kompakta och ergonomiskadesignen gör att du kan sätta de mest invecklade och ojämna utrymmena med fullständig kontroll och komfort.
Prisjakt
PriceRunner
1 363 kr
Inkl. moms

Estimerat 12-14 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2840137
18 V slipmus, med en obelastad hastighet på 12000 varv/minut. Den lätta, kompakta och ergonomiskadesignen gör att du kan sätta de mest invecklade och ojämna utrymmena med fullständig kontroll och komfort.

Produktinformation

Egenskaper

Black & Decker BDCDS18-QW är en 18 V slipmus, med en obelastad hastighet på 12000 varv/minut. Den lätta, kompakta och ergonomiskadesignen gör att du kan sätta de mest invecklade och ojämna utrymmena med fullständig kontroll och komfort. Levereras med batteri, laddare och en utbytbar spets för detaljslipning.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • Komfortabelt grepp för att reducera trötthet i händerna
  • Två grepplägen för enklare och mer bekvämt användande
  • Oscillationer per minut för snabb slipaverkning
  • Designad för att ger användaren möjlighet att nå svåråtkomliga arbetsområden
  • Förbättrad design av dammpåsen med finare mesh, förbättrat luftflöde och bättre dammavskiljning
  • Utbytbar front för att lättare nå trånga utrymmen
  • En del av 18V-systemet.

Leveransomfattning

  • Utbytbar spets för detaljslipning
  • 1 st 1,5 Ah batteri
  • Laddare med 1 timme laddtid
Tekniska data: 
Spänning18 V
Obelastad hastighet12 000 varv/min
Kretsyta1 mm
Pappersstorlek110 mm/cm²
Fastsättning av papperQuick-Fit
Vibration7.3 m/s²
Ljudeffekt79,2 dB(A)

Specifikationer

Spänning 18 V

Väska ingår Nej

Batteri ingår Ja

EAN 5035048655375

Garanti

Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat