Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Festool OSC 18 E-Basic 4,0Art.nr: 1123096

Festool
Multiverktyg
med 4,0 Ah batteri
Beskrivning
Art.nr: 1123096
Limited Edition! Ett 18V multiverktyg. Tack vare verktygsfästet StarlockMax byter du snabbt och enkelt verktyget, utan hjälp av andra verktyg. Den borstfria EC-TEC-motorn med vibrationsurkoppling gör arbetet både snabbt och bekvämt. Tillsammans med de genomtänkta stabiliserings- och utsugstillbehören blir VECTURO en intelligent systemlösning för höga krav på effekt, komfort och precision.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 1123096
Limited Edition! Ett 18V multiverktyg. Tack vare verktygsfästet StarlockMax byter du snabbt och enkelt verktyget, utan hjälp av andra verktyg. Den borstfria EC-TEC-motorn med vibrationsurkoppling gör arbetet både snabbt och bekvämt. Tillsammans med de genomtänkta stabiliserings- och utsugstillbehören blir VECTURO en intelligent systemlösning för höga krav på effekt, komfort och precision.

Produktinformation

Egenskaper

Festool OSC 18 E-Basic-4,0 är ett 18V multiverktyg. Tack vare verktygsfästet StarlockMax byter du snabbt och enkelt verktyget, utan hjälp av andra verktyg. Den borstfria EC-TEC-motorn med vibrationsurkoppling gör arbetet både snabbt och bekvämt. Tillsammans med de genomtänkta stabiliserings- och utsugstillbehören blir VECTURO en intelligent systemlösning för höga krav på effekt, komfort och precision.

Limited Edition! Till denna artikel har Festool skickat med ett batteri i paketet utan extra kostnad (specificeras i leveransomfattningen). Gäller så länge lagret räcker, finns i begränsad upplaga.
  • Sparar tid: snabbspännsystemet med verktygsfästet StarlockMax för snabbt byte av sågblad utan andra verktyg
  • Genomtänkt: valfritt systemtillbehör för exakta sänksnitt och dammfri sågning – till och med ovanför huvudet
  • Bekvämt: vibrations- och ljuddämpning för perfekt arbetskomfort
  • Genom anti-vibrationssystemet är höljet och motorn helt urkopplade
  • Snabbt: borstfri EC-TEC-motor med steglös varvtalsinställning för maximalt arbetstempo
  • Perfekt i kombination med Li-HighPower-batteriet: med en vikt på knappt 600 gram är det 20 % lättare och 50 % kompaktare än ett standardbatteri på 5,2 Ah
  • OSC i SYSTAINER³ passar perfekt i fordonsinredningen från bott när den ska transporteras från verkstaden till bygget
  • Alla SYSTAINER³ är kompatibla med varandra och kan kopplas på alla tidigare SYSTAINER-generationer, dammsugare och många andra systemtillbehör, till exempel rullvagnen eller det mobila multibordet
  • Verktyg satta i smart system: kompatibla med batterier i modellserie BP 18

Leveransomfattning

  • 1 st Batteri BP 18 Li 4,0 HPC-ASI (extra gåva!)
  • 1 st Universalsågblad USB 78/32/Bi/OSC
  • 1 st Systainer SYS3 M 187
Tekniska data: 
Vibration10 000 - 19 500 min⁻¹
Svängvinkel2 x 2,0°
VerktygsfästeStarlockMax
KompatibilitetStarlockMax / StarlockPlus / Starlock
Batterikapacitet4,0 Ah
Fungerar med batterierna i modellserienFestool BP 18
Vikt, med batteri1,8 kg

Specifikationer

Spänning 18 V

Väska ingår Ja

EAN 4014549391389

Garanti

Festool SERVICE all-inclusive omfattar följande servicetjänster:

    • Fri reparationsservice i 3 år: Gratis reparationsservice på maskiner - inkluderar även batterier, laddare och slitagedelar.

    • 3 års stöldförsäkring: Om ditt verktyg blir stulet inom 3 år efter köpet erbjuder Festool dig ett nytt verktyg mot en självrisk på 1300:- exkl. moms. För SYS-PowerStation är självrisken 10200:- exkl. moms.

    • Nöjd eller pengarna tillbaka: Nöjd eller pengarna tillbaka i upp till 15 dagar efter ditt köp. Om du inte är nöjd är det bara att lämna tillbaka den lätt använda maskinen och allt som medföljde i originalförpackningen.

    • Reservdelstillgänglighet i 10 år: Festool har alla reservdelar i lager i minst 10 år efter en maskins produktionsslut. Om Festool mot förmodan inte har reservdelen kvar så får du istället en ny maskin utan kostnad.

Vill du få tillgång till de fyra kostnadsfria servicetjänsterna i SERVICE all-inclusive? Det enda du behöver göra är att registrera verktyget inom 30 dagar efter köpet. Läs mer och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat