Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Makita GA029GZ XGTArt.nr: 2320059

Makita
Vinkelslip
Ø125 mm, utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 2320059
Vinkelslip på 40V med slipskiva på 125 mm och varvtal på 3000-8500 varv/min. Med kolborstfri motor för krävande yrkesmässig användning. Maskinen har elbroms och AFT-teknik för aktiv feedbackdetektering.
Prisjakt
PriceRunner
3 445 kr
Inkl. moms

Beräknat 2024-04-02 från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2320059
Vinkelslip på 40V med slipskiva på 125 mm och varvtal på 3000-8500 varv/min. Med kolborstfri motor för krävande yrkesmässig användning. Maskinen har elbroms och AFT-teknik för aktiv feedbackdetektering.

Produktinformation

Egenskaper

Makita GA029GZ XGT är en vinkelslip på 40V med slipskiva på 125 mm och varvtal på 3000-8500 varv/min. Med kolborstfri motor för krävande yrkesmässig användning. Maskinen har elbroms och AFT-teknik för aktiv feedbackdetektering.

OBS! Verktyget levereras i den här konfigurationen utan batterier och laddare.

Makita XGT® - Kraftfullt 40 V-system

XGT är Makitas kraftfullaste verktygsserie som drivs av en egen serie med 40 V-batterier och laddare. Med de här verktygen är du redo för dagens och morgondagens jobb. Mer effekt – fler möjligheter. Kombinationen av innovativ verktygsdesign och batterier med högre effekt bildar en gedigen lösning för de högsta kraven inom bygg, industri, trädgårdsskötsel och många andra områden. XGT-batterierna ger maximalt 40 V, det vill säga dubbelt så mycket som 18-voltsbatterierna i den branschledande LXT®-plattformen. Det innebär ett aldrig tidigare skådat oberoende av stationära energikällor.

Verktygen och batterierna i XGT-serien levereras med ett inbyggt program för digital kommunikation mellan batteriet och verktyget. Batteritekniken och motortekniken i verktygen samverkar för optimala prestanda. Produkterna i XGT-serien klarar enkelt av dagens uppgifter men är också redo att anpassa sig till morgondagens jobb.

Tufft byggda

Till XGT hör också ett snabbladdningssystem. Batteriet på 4,0 Ah är fulladdat på 45 minuter. Batterierna har en indikator med 4 lysdioder som tydligt visar när de behöver laddas.

XGT-batterierna är speciellt utformade för hög hållbarhet. De är vattentäta, byggda i tre lager och är konstruerade med poler som är skyddade mot kortslutning. På grund av tåligheten mot vatten och damm kan batterierna och verktygen användas under besvärliga förhållanden.

Batterierna är också utrustade med ett kraftigt ytterhölje och cellhållare för bättre stöttålighet. De hållbara spåren håller batterierna säkert på plats när de används i de starka produkterna.
  • Kolborstfri motor
  • Variabel hastighet
  • Anti omstarts-funktion
  • Elektrisk broms
  • AFT-teknik som stänger av verktyget om rotationshastigheten plötsligt minskar
  • Mjukstart
  • AWS, går att koppla till kompatibla dammsugare via Bluetooth
Tekniska data:  
Spänning 40V
Håldiameter 22,23 mm
Max hjultjocklek 7,2 mm
Slipskiva, diameter 125 mm
Varvtal 3000-8500 varv/min
Vikt med standardbatteri 4,5 kg

Specifikationer

Spänning 40 V

Väska ingår Nej

Batteri ingår Nej

EAN 088381722445

Garanti

Förläng garantin till 3 år
Makita erbjuder en förlängd garanti på 3 år. Garantin gäller när du registrerar din produkt inom 4 veckor från inköpsdatum. Läs mer om vilka villkor som gäller och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat