Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Black & Decker BL188K1B-QWArt.nr: 2840189

Black & Decker
Slagborrmaskin
med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 2840189
Högpresterande 18 V slagborrmaskin med ett maximalt vridmoment på 52 Nm, en obelastad hastighet på 0-1650 varv/min och en slaghastighet på 28 050 slag/minut. Slagborrmaskinen är utrustad med en kolborstfri motor för ökad gångtid och större hållbarhet.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 2840189
Högpresterande 18 V slagborrmaskin med ett maximalt vridmoment på 52 Nm, en obelastad hastighet på 0-1650 varv/min och en slaghastighet på 28 050 slag/minut. Slagborrmaskinen är utrustad med en kolborstfri motor för ökad gångtid och större hållbarhet.

Produktinformation

Egenskaper

Black & Decker BL188K1B-QW är en högpresterande, sladdlös 18 V slagborrmaskin med ett maximalt vridmoment på 52 Nm, en obelastad hastighet på 0-1650 varv/min och en slaghastighet på 28 050 slag/minut. Slagborrmaskinen är utrustad med en kolborstfri motor för ökad gångtid och större hållbarhet. Lämpad för all typ av borrning i trä, metall och plast, medan den högpresterande slagfunktionen gör det enkelt att borra i betong och murverk. Levereras med 2 st batterier, laddare och väska.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • Den kolborstfria motorn ger upp till 57% längre gångtid och större hållbarhet
  • 2 växlar - hög hastighet för borrning i trä, murbruk och stål, låg hastighet för kontrollerad skruvdragning
  • Halkskydd och mjukt grepp för bästa komfort
  • Variabel hastighet för maximal kontroll vid borrning och skruvdragning
  • Fjäderbelastat batterifäste för snabbare batteribyte

Leveransomfattning

  • 2 st 1,5 Ah Li-Ion batterier
  • 1 A laddare
  • Väska
Tekniska data: 
Spänning18 V
Obelastad hastighet0-1650 varv/min
Slaghastighet28 050 slag/min
Momentinställningar24
Antal växlar2
Max. vridmoment52 Nm

Specifikationer

Spänning 18 V

Väska ingår Ja

Batteri ingår Ja

EAN 5035048653401

Garanti

Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat