08-34 47 00Gratis frakt över 625 kr*

DewaltDCH274NArt.nr: JV11808

Dewalt
Borrhammare
utan batterier och laddare
Beskrivning
Art.nr: JV11808
Borrhammare på 18V med SDS-plus fäste som klarar betongborrning upp till 24mm. Den har en slagstyrka på 2.1 J och upp till 4600 slag/min.
3487.50 kr
Inkl. moms | Rek.pris: 5301.25 kr
Skickas inom 6-7 dagar
Beskrivning
Art.nr: JV11808
Borrhammare på 18V med SDS-plus fäste som klarar betongborrning upp till 24mm. Den har en slagstyrka på 2.1 J och upp till 4600 slag/min.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Egenskaper
DEWALT DCH274N är en borrhammare på 18V som har en kategoriledande borrprestanda med över 90 hål (10 mm Ø x 80 mm) per laddning. Idealisk för borrning av hål för ankarfästning i betong, tegel och murverk

Perform & Protect
När du ser Perform & Protect-märket, vet du att produkten är utformad för din säkerhet utan att kompromissa med prestanda eller hållbarhet. Dewalts produkter med Perform & Protect-märket uppfyller strikta kriterier i en eller flera av följande fokusområden när det gäller säkerhet: vibrationer, damm och kontroll.

Vibrationsexponering kan orsaka många olika tillstånd som tillsammans benämns som hand- och armvibrationssyndrom (HAVS). Andra tillstånd är karpaltunnelsyndrom och vita fingrar. När Perform & Protect-märket används för vibration, garanterar det minskad tri-axial vibrationsnivå och ökad användningstid utan sänkt prestanda.

Inandning av luftburet damm kan leda till ett antal långvariga sjukdomstillstånd såsom dammlunga och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). När Perform & Protect-märket används för damm, garanterar det att risken för inandning av damm reduceras för att ge en renare och säkrare arbetsmiljö.

Vid borrning eller kapning finns det en chans att verktyget fastnar. Detta kan orsaka skador på verktyget eller orsaka personskador. När Perform & Protect-märket används för kontroll, garanterar det att det finns en innovativ säkerhetsfunktion som kontrollerar momentet, inbyggt i verktyget.
 • Enkelt SDS Plus-fäste och verktygsfri chuck för enkelt byte mellan mejslings-, hammar- och borrfunktion
 • Rotationsstopp för lättare mejsling i kakel och gips samt frånkoppling av slagfunktionen för borrning i trä och metall
 • Kolborstfri motor lång gångtid och mindre underhåll
 • Elektronisk koppling för genomgående höga vridmoment och bättre hållbarhet
 • Perform & Protect: lägst vibrationer i klassen, 6.6 m/s² minskar trötthet
 • Vitt LED-ljus med fördröjning
 • Idealisk för borrning av hål för ankarfästning i betong, tegel och murverk från 4 till 24 mm
 • Kompakt och ergonomisk design med låg vikt för större komfort under längre arbetsstunder

Medföljande tillbehör

 • BälteskrokVridbart sidohandtag
 • Snabbutbyteschuck med SDS Plus-fäste
 • 13 mm 3-käfts snabbutbyteschuck
Tekniska data:
Spänning18 V
Effekt400 W
Slagstyrka2.1 J
Obelastad hastighet0-1100 varv/min
Slaghastighet0-4600 slag/min
Max kapacitetTrä: 26 mmMetall: 13 mm Betong: 24 mm
Hand/Arm vibrationMejsel: 5.4 m/sMetall: <2.5 m/s² Betong: 6.6 m/s²Skruvdragning utan slag: <2.5 m/s²
Vikt2.7 kg
Mått (LxH)301x202 mm
Tekniska data

Volt18 V

FästtypSDS-Plus

Garanti
Förläng garantin till 3 år
MyDEWALT-användare kan förlänga garantin på sina produkter upp till 3 år. Registrera dig på MyDEWALT och lägg till din produkt i "Mina verktyg" och skriv ut ditt certifikat. För att garantin skall gälla måste verktygen vara registrerad inom 4 veckor från inköp. För att nyttja garantin måste du ha en kopia av certifikatet och inköpsbevis. Läs mer här om MyDEWALT 3 års garanti och DEWALT:s garantivillkor. Notera att garantier kan skilja sig beroende på om du är företag eller privatperson.
Rekommenderat

Vi använder oss av cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.