Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Makita Gräsklippare

En nätdriven gräsklippare är perfekt för dig med liten eller medelstor trädgård. Proffsmagasinet har nätdrivna modeller från varumärken som Gardena, AL-KO, Bosch DIY och fler.Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1 produkt
  • 1
Att välja gräsklippare kan vara klurigt bland alla modeller och funktioner på marknaden. När du väljer maskin är det bra att främst utgå ifrån storleken på din trädgård. Har du en liten till medelstor tomt kan en nätdriven gräsklippare vara ett bra val. De har ofta lätt vikt och kan enkelt plockas fram från garaget under sommarmånaderna där gräset växer som mest och din gräsmatta behöver klippas ofta. Du får betydligt mer kraft än med en manuell handgräsklippare, som annars är populära att använda vid klippning av mindre gräsytor. På Proffsmagasinet har vi nätdrivna gräsklippare från varumärken som Gardena, Black & Decker, AL-KO, Bosch DIY och fler.

Obegränsad användningstid
En nätdriven gräsklippare är perfekt för dig som letar efter en kostnadseffektiv gräsklippare som inte tummar på prestandan. Nätdrivna gräsklippare passar för klippning av mindre till medelstora gräsmattor och hjälper till att hålla nere gräset på en önskvärd längd. Tack vare nätanslutningen har nätdrivna gräsklippare obegränsad användningstid och de är även mer tystgående än bensindrivna varianter. Många modeller är utrustade med gräsuppsamlare som samlar in gräs- och lövrester under klippningen. Det ger ett rent och fint utseende för hela gräsmattan.

Olika varianter
Eldrivna gräsklippare är ett utmärkt budgetalternativ. Låt dock inte priset lura dig - nätdrivna maskiner ger både kraft och klipprecision. Det finns både små och större modeller med olika fördelar. En större gräsklippare med bredare klippbredd passar utmärkt för klippning av gräsmattans huvudytor medan en mindre variant når närmare intill husknuten. Har du blomsterrabatter eller svåråtkomliga platser i din trädgård kan gräsklipparen behöva kompletteras med en grästrimmer för ett jämnt resultat över hela trädgården. Proffsmagasinet har ett brett sortiment av grästrimrar och röjsågar som kan hjälpa dig komma åt på platser där gräsklipparen inte når.

Användarvänlig
Ju lättare din gräsklippare är desto enklare är den att manövrera och förvara. I de eldrivna modellerna ersätter nätanslutningen en stor och tung motor. Vanligtvis är chassit tillverkat av plast, vilket gör att de är enkla att dra fram ur boden när gräset har växt sig högt. Vid användning är det bra att vara uppmärksam på sladden så att den inte fastnar i några buskar eller snår.