Nu är trädgårdssäsongen äntligen igång! Vi har valt ut massor av oumbärliga produkter från vårt stora trädgårdssortiment. Använd gärna länkarna för att hitta rätt produkter för just ditt trädgårdsprojekt!


Utvalt för beskärning

Passa på att beskära ostyriga häckar, buskar och träd. Spara några kvistar i en vas för en vacker dekoration.

Arbetet blir lättare med rätt redskap så se till att du har vassa saxar, knivar och sekatörer. Passa även på att utrusta dig med bra trädgårdshandskar eller en stege om du har höga träd. Här hittar du det du behöver för årets första beskärningssäsong.

Ta hand om ditt äppelträd för rikligare skörd! Läs vår guide: Beskära äppelträd - så här gör du.

Utvalt för odling

Det är hög tid att sätta spaden i jorden och plantera för sommarens skörd. Glädjen och smaken av egenodlade grönsaker eller skönheten av omsorgsfullt planterade blommor är svår att överträffa.

Vi kan hjälpa dig med plantering, bevattning och ogräsbekämpning – för visst blir arbetet både lättare och roligare med rätt redskap! Här hittar du massor av användbara prylar för din odling.

När är det dags att plantera? Råd hittar du i vår guide: Plantering - välj rätt tidpunkt för bästa resultat.

Utvalt för gräsmattan

Är gräsmattan alltid grönare hos grannen? Gör något åt det i år och ge din gräsmatta den omsorg den förtjänar. För visst är det härligt att sätta de bara sommarfötterna i en tät och grönskande matta av mjuka grässtrån?

Vi har samlat allt du behöver för att lyckas väcka även den vintertröttaste gräsmatta till liv igen! Spridarvagnar, vertikalskärare, trimmers och gräsklippare för alla smaker.

Behöver du tips och råd om var du ska börja? Läs gärna vår guide: Allt du behöver veta för att sköta gräsmattan - månad för månad.

Utvalt för uteköket

Visst är vattnas det alldeles särskilt i munnen när maten ligger på grillen eller när våffeljärnet ligger vid elden? Det är något speciellt med att äta mat ute, vi njuter lite extra och sitter gärna kvar länge. Inredningstrenden har också flyttat ut och det finns mycket att göra med kuddar och belysning, infravärmare för att säkra upp temperaturen och nya trender med stekhällar och bord.

Det är dags att flytta matlagningen från det instängda köket ut till den fria luften. Vi har samlat ett sortiment med saker du kan behöva i ett effektivt och trivsamt utekök.


Relaterade artiklar