Oavsett om du är en händig hemmafixare eller en luttrad yrkesutövare är rätt verktyg en förutsättning för att lyckas med dina projekt. Ta chansen att utvidga din verktygsarsenal när vi listar tio av våra bästa Black Week-erbjudanden på maskiner och verktyg!

Bosch GOP 30-28

Multicutter

med kraftfull motor på 300 watt

Det oscillerande multiverktyget är för många en kär favorit som kommer till användning vid såväl större renoveringsarbeten som vid mindre uppgifter runt om i hemmet. Med Bosch nätdrivna multicutter Bosch GOP 30-28 kan du enkelt såga i olika material som trä, metall, gips och PVC. Det medföljande BIM-instickssågbladet kan användas i en mängd olika material och StarlockPlus-fästet gör det enkelt att byta tillbehör.

Evolution S185CCSL

Metallcirkelsåg

Nätdriven metallcirkelsåg med klinga

När du ska kapa stål, aluminium och andra metaller kan metallcirkelsågen Evolution S185CCSL göra jobbet. Med klingdiameter på 185 millimeter och kapdjup på 64 millimeter kan den kapa snabbt och effektivt utan värme eller gnistor. Motorn på 1600 watt ger rejält med kraft och att bladet kan lutas i 0–45 grader ger ökad flexibilitet vid kapning.

Under Black Week, 19-29 november, ingår två extra sågklingor!