Många av oss tillbringar många av dygnets timmar på arbetsplatsen. Här är rätt utrustning en förutsättning för produktivitet och välmående, om det så är ett ergonomiskt arbetsbord, en välplanerad verktygsväska eller en tvåldispenser som uppmuntrar till god handhygien. På den här sidan har vi samlat tio av våra bästa Black Week-erbjudanden för arbetsplatsen!

Franke RODX627H

Dispenser

Beröringsfri dispenser för tvål och desinfektionsmedel

Med Frankes beröringsfria dispenser för tvål och desinfektionsmedel på arbetsplatsen är det enkelt att hålla händerna rena. Behållaren är gjord i kromnickelstål med sidenmatt yta och har vikt frontskydd, genomskinliga sidor och cylinderlås.

Behållaren drivs med sex AA-batterier och använder infraröd teknik för att pytsa ut tvålen, desinfektionsmedlet eller krämen. Tanken är på 800 ml och kan dispensera 0,6 ml eller 1,1 ml. Om du inte har en vägg att montera den på kan du köpa till golvstativet GLX2020

Zodiac Transport 80MHz

Komradio

Liten och smidig komradio anpassad för transportmiljön

Är du på jakt efter en komradio som fungerar i alla lägen? I så fall ska du titta närmare på Zodiac Transport 80 MHz. Kommunikationsradion är en av marknadens minsta och har ett tåligt hölje av pressgjuten aluminium som gör den lämplig för tuffa transportmiljöer.

Andra egenskaper som gör Zodiak Transport 80 MHz till en vinnare är stor display på två rader, programmerbara snabbknappar, IP54-klassificiering, tre års garanti och 50 pilottoner (47 fasta och 3 valfria). Radion är förprogrammerad med kanalerna Åkeri-Riks 1 och 2 samt de licensfria 69 MHz-kanalerna, och är programmerbar mellan 66-88 MHz.

Raaco Carrymore Komplett

Förvaring

Mer än bara en låda

Förvarings- och transportsystemet Carrymore är utvecklat för professionella användare. Här ligger fokus på god ergonomi, med smarta enheter som kan kopplas ihop, staplas och köras på vagn. Eftersom systemet är frontdrivet kan du alltid komma åt innehållet oavsett hur förvaringslådorna är placerade. I det här prisvärda paketet får du förvaringslådan Carrymore och två CarryLite 4x8-sortimentslådor.