Nordlux OJA-produkter är takarmaturer som passar för alla tillfällen. Hitta den modell, storlek och färg som passar bäst i ditt hem. Du kan både välja mellan olika dimmer-funktioner och smart-funktioner.

Nordlux serie OJA består av lättmonterade plafonder i snygg och enkel design. Du behöver inte tänka på att hitta en glödlampa som passar då OJA:s plafonder har inbyggda LED-lampor med en livslängd på upp till 25 000 timmar. I serien finns både modeller för torra och fuktiga utrymmen. Alltså går det lika bra att sätta upp lamporna i badrummet som i vardagsrummet – se bara till att använda en med rätt IP-klass för ändamålet.

Lamporna kommer finns i olika modeller, storlekar och färger. Du kan välja mellan färgerna svart, vit eller nickel samt mellan storlekarna 24 cm, 29 cm, 42 cm eller 60 cm.

Praktiska dimmerfunktioner

 I OJA-sortimentet finns lampor med olika dimmerfunktioner. Har du en installerad vriddimmer eller en återfjädrande dimknapp ska du välja OJA:s produkter med steglös dimmerfunktion.

Om du däremot har en vanlig lampknapp men ändå vill kunna dimma ljuset ska du välja OJA:s MoodMaker. De här lamporna har dimmern inbyggd i själva plafonden och du styr helt enkelt ljuset i olika steg genom lampknappen. Med ett klick får du ett kallt och stark ljus, med två klick är ljusstyrkan den samma men skenet varmare, och med ett tredje klick får du ett svagare men fortfarande varmt ljus.

Nordlux serie OJA innehåller LED-plafonder för både torra och fuktiga utrymmen.

Styr belysningen med appen

En del produkter i serien OJA ingår även i Nordlux Smart Light-kollektion. De här lamporna kan du snabbt och enkelt koppla upp till en app. I appen kan du sen styra belysningen, till exempel kan du både tända och släcka de lampor som kopplats till appen, justera ljusstyrka och anpassa hur kallt eller varmt ljuset ska vara.

Vill du ha ytterligare funktioner, och kanske kunna ha kontroll över belysningen när du inte är hemma, då ska du även köpa tillbehöret Bridge. Med Bridge får du tillgång till flera praktiska möjligheter i appen.

För elinstallatören:      

Förutom OJA:s praktiska användningsfunktioner är lamporna i serien enkla och smidiga att montera.
Med en inbyggd avlastningsvajer kan du släppa lampan under själva monteringen, det finns också en pil som tydlig visar vart skärmen passar på basen. Sist men inte minst är det snabbkoppling för kablarna.

Tips! Lamporna förvaras i små och kompakta kartonger som knappt tar någon plats.