Nu är årets Black Week i full gång! Vi listar 10 grymma deals som du inte få missa! Se hela listan här.

Känner du dig överväldigad av alla Black Week-erbjudanden? Vi förstår dig! För att göra det enkelt för dig har vi samlat några riktigt grymma deals på ett och samma ställe. Det här är tio erbjudanden som du bara inte får missa.

Bosch 0615990K6N – Allt du behöver i ett fullmatat verktygspaket

Ska du köpa dina första elverktyg? Behöver du komplettera din maskinpark? Eller ska du ta steget till Bosch Professionell-serie? Oavsett är det här verktygspaketet från Bosch ett riktigt prisvärt paket innehållande några av de vanligaste verktygen på marknaden. I verktygspaketet får du skruvdragare, tigersåg, sticksåg, cirkelsåg och vinkelslip. Dessutom får du med tre 18-voltsbatterier på 4Ah, laddare och en behändig verktygsväska att bära dina verktyg i. Mycket verktyg för pengarna med andra ord!

Bosch Black Week

3M SecureFit X5007V – Skyddshjälm för klättring och industri

Att använda rätt skyddshjälm är i många fall den viktigaste säkerhetsåtgärden vi kan ta – och med det menar vi rätt hjälm. Den ventilerade skyddshjälmen 3M SecureFit X5007V har dubbla godkännanden och uppfyller standarden för både klätterhjälm och industrihjälm. Användaren kan själv växla mellan standarderna med hjälp av hakbandets 4-punktsfäste. Hjälmen har också flera smarta funktioner som förenklar användandet. Magnetiskt spänne, justerbart hjälminrede med 6-punktfäste och tillbehörsuttag är några av höjdpunkterna.

3M SecureFit X5007V nedsatt på Black Friday

Gustavsberg Estetic – Tvättställsblandare i trendigt svart

Svart är en riktig trendfärg i badrummet, inte minst när det kommer till detaljer som knoppar, blandare och hängare. Tvättställsblandaren Gustavsberg Estetic går helt i linje med 2020 års badrumstrender med sin stilrena design och sin svarta kulör. Men den är inte bara fin att titta på. Den har en del viktiga funktioner som du inte får missa. Den är till exempel utrustad med keramisk tätning för droppsäkerhet och längre livslängd och justerbart maxflöde med Eco-stopp. Det här är en riktig storsäljare och det är inte svårt att förstå varför!

Gustavsberg Estetic på Black Week

Hellberg Xstream LD – Nu med bommikrofon på köpet

Allting blir roligare med musik eller lite skönt radiosnack i lurarna. Hellbergs hörselskydd Hellberg Xstream LD är byggda för det tuffa livet på arbetsplatsen samtidigt som de levererar ljud i hörlursklass och hög samtalskvalitet. Med IPX4-klassning är de skyddade mot kraftigt regn, aktiv medhörning släpper in kollegornas snack och stöd för Apple SIRI och Google Assistant låter dig styra din mobil med rösten. Vad mer kan man behöva? Vad sägs om en bommikrofon för ännu högre samtalskvalitet? Under Black Week får du den på köpet!

Hellberg Xstream LD nedsatt under Black Week och Black Friday

Metabo KHA 18 LTX BL 24 – Lätt och kompakt borrhammare till kanonpris

Om du är ute efter en lätt och smidig borrhammare får du inte missa Metabo KHA 18 LTX BL 24. Det här är en kraftfull maskin för hammarborrning, borrning och mejsling med kompromisslös 18-voltskraft. Borstfri motor och högeffektiv slagmekanism ger dig maximal borreffektivitet, effektivitet och lång livslängd. Integrerat gränssnitt för utsugning förenklar dammfri borrning och Metabo VibraTech gör arbetet riskfritt och bekvämt!

Black Friday-pris på Metabo KHA 18 LTX BL 24

Milwaukee M 18 FBJS-0X – Pålitlig sticksåg med 5-stegs pendelverk och hög prestanda

Sticksågen är en riktigt favorit bland såväl proffs som hemmafixare och Milwaukee M 18 FBJS-0X tar vara på alla de egenskaper som gör sticksågen så mångsidig. Detta är en 18-voltsmaskin med kolborstfri motor, 5-stegs pendelverk och ett varvtal på 3500 varv i minuten. FIXTEC-bladfästet möjliggör snabba och enkla bladbyten, dammblåsaren håller snittytan fri från spån och den integrerade LED-lampan lyser upp din arbetsyta. 

Black Friday-pris på Milwaukee M 18 FBJS-0X

Essve FN 34/90 och Essve High Flex – Spikpistol med tryckluftsslang på köpet

Ska du sätta fast råspont, läkt eller fasadbeklädnad? Ska du spika foder eller panel? I så fall är spikpistolen din bästa vän! Essve FN 34/90 är en spikpistol för spik upp till 90 mm, 34° rakbandad. Den har ett lufttryck på 8 bar och magasinkapacitet på 67 spik. Dessutom har den några smarta funktioner som är värda att nämna. Vad sägs om justerbart utblås, svivelkoppling och enkel justering för stödspikning? Under Black Week får du en matchande grön tryckuftsslang från Essve på köpet. Den 15 meter långa sladden är tillverkad av smidig hybrid polymer, tål låga temperaturer ned till -40°C och är oljeresistent.

Essve FN 34/90 och Essve High Flex

Hultafors PXL – Lättanvänd linjelaser med batteri och laddare

Linjelasern är ett oumbärligt verktyg vid olika utsättningsarbeten, vid överföring av referenshöjder – eller när du ska sätta upp en tavla hemma. Hultafors PXL är en lättanvänd linjelaser med precisa linjer som ger snabb och exakt avläsning. Under Black Week säljer vi PXL i ett riktigt prisvärt paket tillsammans med batteri och laddare!

Hultafors PXL Black Week-deal

MAKITA DTD171T – Slagskruvdragare i limiterad utgåva med 5Ah-batteri

Med högt vridmoment på 180 Nm kommer Makitas slagskruvdragare Makita DTD171T till undsättning när vanliga skruvdragare inte orkar. Maskinen är utrustad med Makitas XPT-teknologi (Extreme Protection Tehnology) vilket innebär att den har förbättrad resistens mot damm- och vattenstänk. Inbyggd LED-belysningen hjälper dig i dåligt ljus och varningslampan visar när batteriet behöver laddas eller bytas ut. I den här limiterade utgåvan får du med ett kraftfullt 18-voltsbatteri på 5 Ah!

MAKITA DTD171T Black Week

Solid Gear Tigris GTX AG Mid – Bekväm och säker skyddssko för långa arbetsdagar

Det går inte att nog understryka hur viktigt det är med bra och bekväma skyddsskor. För de längsta dagarna och de mest krävande miljöerna behöver du en sko som Tigris GTX AG Mid. Det här är en skyddssko i högre modell som kombinerar bra grepp med låg vikt, förstklassig dämpning och bra andningsförmåga. GORE-TEX-membran, slitsula i nitrilgummi med Arctic Grip Pro från Vibram, glasfiberhätta och mjukt icke-metalliskt sliptrampskydd är bara några av de egenskaper som utmärker Solid Gear Tigris GTX AG Mid.

Solid Gear Tigris GTX AG Mid skor på Black Week