Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Maskinförvaring

Verktygsväskor är väsentliga tillbehör för både professionella yrkesgrupper och DIY -entusiaster. Dessa mångsidiga och praktiska lagringslösningar säkerställer enkel åtkomst till dina verktyg, så att du kan ta itu med alla uppgifter med effektivitet och bekvämlighet. Från snickare och elektriker till rörmokare och tekniker erbjuder Proffsmagansinets väskor den perfekta lösningen för att organisera och transportera dina värdefulla verktyg. Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
426 produkter
En gedigen verktygsväska passar de flesta som arbetar med verktyg och maskiner. Dessa väskor är slittåliga och har ofta flera fack för att man ska kunna organisera sina verktyg för lätt åtkomst. Det finns också specialiserade väskor för olika yrkesgrupper.


Väskor för byggbranschen


En kategori av verktygsväskor som är utformad specifikt för byggbranschens krav på robusthet. Konstruktionsverktygsväskor är konstruerade av hållbara material som slittålig canvas eller nylon, vilket säkerställer deras förmåga att motstå de tuffaste arbetsplatserna. Dessa väskor är utrustade med armerade sömmar och robusta blixtlås och kan hantera vikten av många verktyg, inklusive hammare, skruvmejslar, verktygsknivar, borrar och mer. Flera fickor, fack och slingor ger gott om utrymme för att hålla dina verktyg organiserade för snabb och enkel åtkomst. Dessutom är vissa konstruktionsverktygspåsar utrustade med vadderade handtag och axelband för att säkerställa maximal komfort under transporten.

Väskor för elektriker


För dig som arbetar inom elektronik erbjuder Proffsmagasinet verktygsväskor med specialiserade funktioner som tillgodoser dina unika behov. Dessa påsar inkluderar vanligtvis fickor och slingor som är specifikt utformade för att hålla olika elektriska verktyg, såsom trådstrippare, tång, multimeter och kabelskärare. Vissa av dessa verktygsväskor kommer också med inbyggda påsar för att lagra mindre föremål som eltejp, trådmuttrar och kontakter. Dessa påsar har ofta förstärkt botten för att skydda mot skarpa verktyg och är tillverkade av material som är resistenta mot elektrisk ström.

Väskor för rörmokare


Rörmokare kräver en verktygsväska som rymmer en rad VVS-verktyg och tillbehör. VVS-verktygspåsar är utformade för att vara vattenbeständiga, vilket säkerställer att dina verktyg förblir torra och skyddade även i fuktiga miljöer. Vissa väskor kan också erbjuda ytterligare funktioner som vattentäta dragkedjor eller förstärkta fickor för VVS-beslag och kontakter.


Sammanfattningsvis är en verktygsväska ett måste för alla som vill hålla sina verktyg organiserade, tillgängliga och skyddade. Oavsett om du är byggarbetare, elektriker, rörmokare eller tekniker, finns det en verktygsväska som är speciellt utformad för att tillgodose dina unika behov. Investera i en högkvalitativ verktygsväska så behöver du aldrig gräva genom en verktygslåda eller bära flera skrymmande lådor igen.