08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

GP Batteries Voyage 2.0 MP05MAArt.nr: TZ51748

GP Batteries
Powerbank
5000 mAh, röd
Beskrivning
Art.nr: TZ51748
Smidig och tålig powerbank på 5000 mAh som laddar en smartphone 2 gånger på en laddning och har gummibeklädda kanter för bättre grepp. Laddningstid på 5,5 h. Utrustad med inbyggda säkerhetsfunktioner och 2 laddkanaler.
243.75 kr
Inkl. moms | Rek.pris: 250.00 kr
Lång leveranstid
Beskrivning
Art.nr: TZ51748
Smidig och tålig powerbank på 5000 mAh som laddar en smartphone 2 gånger på en laddning och har gummibeklädda kanter för bättre grepp. Laddningstid på 5,5 h. Utrustad med inbyggda säkerhetsfunktioner och 2 laddkanaler.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Egenskaper
GP PowerBank Voyage 2.0 MP05MA är en smidig och tålig powerbank på 5000 mAh som laddar en smartphone 2 gånger på en laddning och har gummibeklädda kanter för bättre grepp. Laddningstid på 5,5 h. Utrustad med inbyggda säkerhetsfunktioner och 2 laddkanaler samt genomströmsladdningsfunktion som laddar dina anslutna enheter och din powerbank samtidigt. 2.1A Smart charge ser till att dina prylar laddas med optimal hastighet.


Inbyggda säkerhetsfunktioner


Överströmsskydd: Om USB-enheten drar för mycket ström från laddaren så kan både din laddare och enhet skadas. För att förhindra detta har alla GP PowerBanks ett överströmsskydd som stoppar laddaren, för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.


Övertemperatursskydd: När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför är ett övertemperatursskydd installerat, för att säkerställa att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning.


Låg- och överspänningsskydd: En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. GP PowerBanks är försedda med en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.


Kortslutningsskydd: När en kortslutning uppstår blir det en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka mycket skada på både din enhet och laddare. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddaren stoppas för att förhindra att den överhettas eller tar eld.


Stötsäker: Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet, vilket i sin tur kan skada både laddaren och USB-enheten. Om du har otur kan det även resultera i att batteriet tar eld eller exploderar. Därför har GP PowerBank ett skydd som förhindrar batteriskador som kan uppstå efter en stöt eller ett fall.Egenskaper
  • Färg: Röd
  • Genomströmsladdningsfunktion som laddar dina anslutna enheter och din powerbank samtidigt
  • 2.1A Smart charge ser till att dina prylar laddas med optimal hastighet
  • Gummibeklädda kanter för bättre grepp
  • Laddar en smartphone 2 gånger på en laddning
  • Inbyggda säkerhetsfunktioner

Tekniska data:  
Laddtid 5,5 h
Laddkanaler 2
Ingång Micro-USB 5V 1A
Utgång 2x USB-A 5V 2.1A (Total 2,1A)
Spänning 3,7 V
Kapacitet 5000 mAh
Batterityp Litiumpolymer (Li-Po)
Batteristorlek Portable PowerBank
Tekniska data

EAN 4891199178160

Rekommenderat

Vi använder oss av cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.