Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Extronic NV-2TArt.nr: 3084907

Extronic
Nivåväljare
1-10V, med relä/timer
Beskrivning
Art.nr: 3084907
Nivåväljare till HF-armaturer med lågnivåingång för reglering av belysningsnivån och att styras av närvarogivare. NV-2T har även en inbyggd timerfunktion.
Prisjakt
PriceRunner
2 364 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-10 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3084907
Nivåväljare till HF-armaturer med lågnivåingång för reglering av belysningsnivån och att styras av närvarogivare. NV-2T har även en inbyggd timerfunktion.

Produktinformation

Egenskaper

Nivåväljare till HF-armaturer med lågnivåingång för reglering av belysningsnivån och att styras av närvarogivare. NV-2T har även en inbyggd timerfunktion. Med nivåväljaren kan växling ske mellan två justerbara belysningsnivåer (exempelvis 3 % och 80 % ljus), vilket är lämpligt i utrymmen där många tändningar kan förekomma exempelvis i trapphus, garage, korridorer och kulvertar. NV-2T har två stycken elektroniskt stabiliserade potentiometrar anpassade för lågnivåstyrning 1 – 10V av HF-driftdon.

Reläutgången är avsedd att via en kontaktor styra matningsspänningen till armaturerna. Potentiometerutgångarna styr på lågnivåsidan 1 - 10 V. Med en timer kan en frånslagsfördröjning på upp till 120 minuter ställas in. Den kan användas för att ge en "adapterande" funktion i lokaler där det periodvis passerar mycket människor. Manuell tändning och släckning kan ske med en eller flera parallellkopplade, momentant slutande kontakter. Blockering av automatisk tändning kan ske med exempelvis en fotocell. Detektor eller logikmodul ansluts till plintarna 4 och 5 och är galvaniskt separerade från lågnivåstyrningen.
Tekniska data 
TypNV-2T
Apparatens bredd48 mm
Apparatens djup76 mm
Apparatens höjd72 mm
Kan användas med infrarödknappNej
Kan användas med knappJa
Kan användas med närvaroindikatorJa
Kan användas med rörelsesensorJa
Kan användas med tidsomkopplare/timerJa
Kan användas med överföringsknappNej
LjusvärdesminneNej
ManövreringsmetodVrid-/tryckknapp
Märkspänning12 V
Omformare ingångNej

Specifikationer

EAN 7340157101087

E-nummer 1306063

Rekommenderat