Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Philips Hue White Ambiance AdoreArt.nr: 3053818

Philips Hue
Spegellampa
vit, 1050 lm
Beskrivning
Art.nr: 3053818
Vägglampan Philips Hue White Ambiance Adore har en klassisk design och moderna funktioner. Ljusinställningarna som du styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch eller Hue Bluetooth-app hjälper dig att läsa, slappna av, få energi och koncentrera dig.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 3053818
Vägglampan Philips Hue White Ambiance Adore har en klassisk design och moderna funktioner. Ljusinställningarna som du styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch eller Hue Bluetooth-app hjälper dig att läsa, slappna av, få energi och koncentrera dig.

Produktinformation

Egenskaper

Vägglampan Philips Hue White Ambiance Adore har en klassisk design och moderna funktioner. Ljusinställningarna som du styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch eller Hue Bluetooth-app hjälper dig att läsa, slappna av, få energi och koncentrera dig. Lägg till en Philips Hue Bridge om du vill ha fler funktioner. Placera armaturen horisontellt över spegeln eller montera två armaturer vertikalt på varje sida för bästa atmosfär.

Koppla ihop med en trådlös dimmerströmbrytare för enkel och trådlös styrning
Styr dina Philips Hue-lampor direkt med den trådlösa dimmerströmbrytaren. Du kan tända och släcka ljuset, växla mellan de fyra förprogrammerade ljusinställningarna och justera ljusstyrkan. Installationen är enkel och problemfri. Allt du behöver göra är att koppla brytaren till ljuskällan och sedan placera den i hemmet. Så enkelt är det.

Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du styra dina Hue smartlampor i ett enskilt rum i ditt hem. Lägg till upp till 10 smartlampor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.

Styr lamporna med din röst
Philips Hue fungerar med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Enkla röstkommandon låter dig styra flera ljuskällor i ett rum eller bara en enda lampa.

Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue-brygga
Lägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup. Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare.
  • Bluetooth- och Philips Hue Bridge-aktiverad
  • Inbyggd LED-lampa
  • Bluetooth-styrning via app
  • Lägg till en Hue Bridge för att få tillgång till fler smarta ljusfunktioner
  • Dimbar armatur

Leveransomfattning

  • 1 styck Philips Hue Dimmer Switch
Tekniska data: 
FärgVit
MaterialMetall
Särskilt utformad förBadrum
TypVäggbelysning
Energieffektivitetsetikett (EEL)Built in LED
Livslängdupp till 20 000 h
Totalt ljusflöde1050 lm
Lampteknologi24V
Ljusfärg2200-6500 Hue White Ambiance
Nätström50-60 Hz
Antal lampor1
Wattstyrka, medföljande lampa13W
SkyddsklassIP44, II (dubbelisolerad)
Utbytbar ljuskällaNej
Mått (L x B x H)424 x 116 x 43 mm
Vikt590 g

Specifikationer

EAN 8718696175804

Rekommenderat