Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

SUPRA 1001800141Art.nr: 3025650

SUPRA
Audiokabel
2x0.46 mm², 50 m
Beskrivning
Art.nr: 3025650
Analog signalkabel Hi-Fi Analog signalkabel, t. ex från CD till förstärkare.
Prisjakt
PriceRunner
5 199 kr
Inkl. moms

Estimerat 9-12 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3025650
Analog signalkabel Hi-Fi Analog signalkabel, t. ex från CD till förstärkare.

Produktinformation

Egenskaper

Analog signalkabel Hi-Fi Analog signalkabel, t.ex från CD till förstärkare. De rörformade flexibla ledarna med centrumkärna av PE medger lika arbetsbetingelser för alla frekvenser. De två ledarna är individuellt skärmade för balanserade eller semibalanserade kopplingar.
Passande kontakter SUPRA PPSL, PPX, PPB och SWIFT XLR.
Att återge de finaste detaljerna i musiken utan påverkan är målet för allt kablage. En traditionell kabel kan genom sin konstruktion inte förmedla detta. En bra signalkabel skall ha låg kapacitans och låg skin-effekt. Skin-effekten har en märkbar dynamisk inverkan eftersom en audiosignal inte är annat än variationer av frekvenser och ljudnivåer. Frekvensen tränger signalen olika långt in i ledaren. Höga frekvenser färdas på ytan medan låga frekvenser tränger längre in mot mitten av kabeln. De högre frekvenserna möter därmed en högre resistans än de låga frekvenserna. För att minska skin-effektens påverkan är EFF-I konstruerad enligt Equalized Frequency Flow (EFF) Technique. Detta bygger på en princip med rörformade ledare med en väggtjocklek på 0,20 mm, vilket är väl under minsta skindjupet inom audioområdet. Detta medger lika arbetsbetingelser för alla frekvenser. Resultatet blir en transparent och exakt återgivare med tydlig rumsdefinition.
Silverpläterad OFC-koppar, 0.5 mm2/ledare. Rörformad och böjlig ledare med kärna av PE. Två ledare individuellt skärmade för balanserad eller semi-balanserad anslutning.

Specifikationer

Färg Blå

Längd 50 m

EAN 7330060002120

E-nummer 4866303

Rekommenderat