Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

SUPRA 1000000123Art.nr: 3025626

SUPRA
Högtalarkabel
100 m
Beskrivning
Art.nr: 3025626
Supra Ply’s stora fördel är dess dynamiska egenskaper. Vi åstadkommer dessa med en kabel, där ledarna består av flätor med tennpläterade syrefria kopparkardeler som manglas platt och sedan isoleras var för sig.
Prisjakt
PriceRunner
6 627 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
PLY 3,4

Estimerat 8-12 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3025626
Supra Ply’s stora fördel är dess dynamiska egenskaper. Vi åstadkommer dessa med en kabel, där ledarna består av flätor med tennpläterade syrefria kopparkardeler som manglas platt och sedan isoleras var för sig.

Produktinformation

Egenskaper

Supra Ply’s stora fördel är dess dynamiska egenskaper. Vi åstadkommer dessa med en kabel, där ledarna består av flätor med tennpläterade syrefria kopparkardeler som manglas platt och sedan isoleras var för sig. Vi tar dessa ledare och lägger dem med platta sidan mot varandra samt lägger en ytterisolering (mantel). Rent elektriskt är utmaningen vid högtalarkablar hur få ner induktansen (magnetverkan) vilket är en elektrisk egenskap som endast verkar på växelström, vilket musik är. Den liksom dess motpart kapacitans, utgör sammanlagt den del i en kabels växelströmsmotstånd som heter reaktans. Som så ofta förändrar man inte en storhet utan att det sker på bekostnad av en annan. Men för just högtalarkablar är låg induktansen så viktig, då signalen innehåller hög ström och induktansen "motsätter sig" strömförändringar i en krets, att vi var öppna för annorlunda och innovativa konstruktionslösningar. Så, på Supra Ply har vi medvetet ökat den i högtalarkablage betydligt beskedligare kapacitansen genom platta ledare och vilket i sin tur resulterar i låg induktans. En annan stor fördel med sänkt induktans är att störfält minimeras, dvs det växlande magnetfält som omger en kabel som leder en växelström och som kan orsaka störningar i omgivande signalkablar. Detta beskrivs som att en kabels ledare befinner sig i eller nära magnetnollan. För vårt nytillskott Supra Ply Wide, har vi tagit konstruktionen ett steg till genom att mangla två gånger, så att kabelns tvärsnitt nu blir ännu bredare mot tidigare. Enligt våra mätningar har det givit än lägre induktans

Specifikationer

Färg Blå

Längd 100 m

EAN 7330060000126

E-nummer 4866483

Rekommenderat